Nederlandse DJ Luuk van Dijk ‘s werelds eerste die online optreedt in 3D social game Hotel Hideaway

Hotel Hideaway host online set van DJ Luuk van Dijk op 26 februari om 17:00 uur

Hotel Hideaway biedt artiesten het virtuele podium waar fans van over de hele wereld met een mobiel apparaat of tablet een concert kunnen beleven

Amsterdam – 24 februari 2021 – Azerion, de organisatie in gaming en advertentietechnologie, kondigt vandaag aan dat Hotel Hideaway zijn eerste online optreden organiseert op 26 februari met de Nederlandse DJ en producer Luuk van Dijk in de hoofdrol, speciaal voor spelers van de game en fans van de opkomende DJ. De Amsterdamse DJ is de eerste DJ wereldwijd die optreedt in het populaire virtuele social 3D hotel van de makers van Habbo Hotel. Het optreden wordt ondersteund door UBERKRAFT studios die de show zal voorzien van prachtige visuals. Hotel Hideaway wordt steeds populairder onder jongeren en heeft meer dan één miljoen maandelijkse spelers in Amerika, Europa en Azië.

Een online liveoptreden tijdens COVID-19
Azerion biedt, in deze moeilijke tijd met de COVID-19-pandemie, iets speciaals aan de spelers van Hotel Hideaway en de fans van Luuk van Dijk met het optreden van de DJ in de social online 3D wereld. Bezoekers van het concert krijgen bovendien de mogelijkheid om de artiest ‘backstage’ te ontmoeten in de game. Dit geeft aan dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn om op een nieuwe innovatieve manier met elkaar toch een leuke tijd te hebben: “Met de COVID-19-pandemie zien we dat veel mensen een moeilijke tijd hebben, omdat ze weinig sociaal contact hebben,” zegt Jurriaan van Teunenbroek, Vice President Games & Content van Azerion. “Mensen kunnen niet naar concerten met hun vrienden. Daarom willen we onze spelers een leuk en sociaal alternatief aanbieden door hen de mogelijkheid te geven om een concert online bij te wonen. Hotel Hideaway is hiervoor natuurlijk de perfecte online 3D-wereld! Het merendeel van onze spelers zijn jongeren en daarom is het voor ons volkomen logisch om een optreden te organiseren met een populaire DJ. Het is voor ons een eer dat de opkomende DJ Luuk van Dijk wereldwijd de eerste artiest is die bij ons optreedt.”

Wereldprimeur
DJ Luuk van Dijk (24) is de eerste DJ van de wereld die zal optreden in Hotel Hideaway. De Amsterdamse DJ is een van de nieuwe, opkomende namen in de housescene en staat bekend om zijn aanstekelijk energie, baseline grooves en goede vibes met een old skool randje. Luuk is blij om de eerste artiest te zijn die online optreedt in Hotel Hideaway: “Hotel Hideaway is een plek waar steeds meer leeftijdsgenoten samenkomen en perfect voor mij om een connectie met mijn fans te hebben. Zeker in tijden waarin ik niet op fysieke podia kan staan.”

26 februari
Luuk van Dijk zal optreden op 26 februari om 17:00 uur in een speciaal ontwikkelde virtuele concertzaal waar tienduizenden mensen kunnen genieten van de liveset van de Nederlandse DJ. Hotel Hideaway heeft meer dan één miljoen spelers en wordt steeds populairder onder jongeren. De game is ontwikkeld door de maker van Habbo Hotel en is een social online 3D hotel waar spelers een avatar kunnen maken, hun hotelkamers kunnen inrichten en vrienden kunnen maken. Ga voor meer informatie over Hotel Hideaway naar de website, ga voor meer informatie over Luuk van Dijk naar de website, instagram, facebook of youtube, of bekijk de aankondigingsvideo via facebook, twitter of Instagram.