MyHeritage lanceert Eurovisie Songfestival Look-alike app 

Fans kunnen zien op welke Eurovisie Songfestival-artiest ze het meest lijken

29 maart, Tel Aviv, Israel – MyHeritage, de toonaangevende wereldwijde service voor familiegeschiedenis en DNA-testen en de trotse Presenting Partner van het Eurovisie Songfestival, heeft vandaag de Eurovision Look-alike app uitgebracht. Op de dag dat Lenny Kuhr exact 50 jaar geleden het Eurovisie Songfestival won, is het de perfecte manier om mee te doen en je alvast voor te bereiden op de spanning en plezier die de wereldberoemde wedstrijd met zich meebrengt.

Fans kunnen een foto uploaden die hun eigenschappen minutieus onderzoekt om hun dichtstbijzijnde match te vinden in een groot scala aan Eurovisie-talent door de jaren heen. Dit resulteert in een perfect deelbare afbeelding en wellicht iemand om je zangkunsten mee te vergelijken…

Of het nu goth of glamour, shabby chic of metalhead is, er is een stijl en een stem voor iedereen – en nu is er een betere manier om met alles verbonden te zijn. Wil je deelnemen en een foto uploaden? Ga naar: www.myheritage.com/eurovision-lookalike.

Voor meer informatie over de komende MyHeritage Eurovisie-activiteiten en events, bezoek: www.myheritage.com/eurovision.