MOTOGP™21 IS NU VERKRIJGBAAR!

De meest realistische MotoGP™-ervaring is eindelijk gearriveerd

Milestone en Dorna Sports S.L. lanceren met trots MotoGP™21, het volgende hoofdstuk in de beroemde motorrace-simulatie-serie dat ook voor next-gen-consoles verschijnt. De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, pc, Steam en de Epic Games Store.

MotoGP™21 laat spelers het officiële 2021-seizoen beleven en verrijkt de ervaring met de kracht van de nieuwste consoles voor een ervaring die realistischer is dan ooit, mede door nieuwe features als de long lap-penalty, de noodzaak om zelf op te staan na valpartijen en het beheren van je remtemperatuur.

Deze en andere realistische gameplay-verbeteringen zullen de simulatie-vibe nog sterker maken, samen met de Managerial Career-mode, die spelers dit jaar ook met een Junior Team laat beginnen.

De iconische nieuwe gameplay-features dagen bij aan een ongelooflijke racesimulatie zoals spelers die nooit eerder beleefden. Zo kun je dankzij de nieuwe bike retrieval-feature respawns wel vergeten. Als je valt, moet je zo snel mogelijk weer opstaan en op je motor stappen, net als in de echte races. Het beheren van de remtemperatuur betekent dat je goed moet opletten om ervoor te zorgen dat je remmen niet te heet worden. De long lap penalty betekent dat je na het overtreden van de regels een ronde over een langer deel van de baan moet rijden.

Spelers die de game spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X kunnen genieten van een dynamische resolutie tot 4K en 60FPS. De algehele kwaliteit is aanzienlijk verbeterd, waarbij de verbeterde belichting de race-sensatie nog overtuigender maakt. Ook zijn de laadtijden korter, en kunnen competitief ingestelde coureurs nu met maar liefst 22 spelers online racen. Tenslotte kunnen PlayStation™ -spelers genieten van de geweldige functies van de PS5 DualSense™, inclusief haptische feedback en adaptieve triggers.

Tenslotte biedt de Managerial Career toegang tot de ultieme managementervaring, met diepgaande strategische tools, het Junior Team-pad en de geliefde editor. Aanpassingen naar persoonlijke smaak vormen wederom een belangrijke pijler van de wereldwijde gameplay-ervaring, hiervoor levert MotoGP™ 21 voor het eerst ook een serie Creators Stickers om je uiterlijk* helemaal uniek en persoonlijk te maken!

MotoGP™21 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, Steam en Epic Games Store. Sluit je aan bij onze community, volg ons op Facebook, YouTube en Instagram voor het laatste nieuws, en bezoek onze officiële website voor meer informatie.

*Stickers voor motorfietsen verschijnen enkele weken na de lancering via een update, de Creators Stickers zijn te gebruiken voor buttpatch, racenummer en helm.