Mindscape kondigt releasedate aan voor GRIP: Combat Racing

Vanaf 6 november racen over wegen, muren, plafonds en rotsen.

Amstelveen, 2 augustus 2018 – Mindscape, Wired Productions Ltd. en ontwikkelaar Caged Element Inc. kondigen aan dat GRIP: Combat Racing vanaf 6 november 2018 verkrijgbaar is. De futuristische arcade combatracer komt uit voor PlayStation®4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, Nintendo Switch ™ en Windows PC via Steam®.

In GRIP: Combat Racing ga je de strijd aan op 22 adembenemende tracks in een breed scala aan exotische en vijandige werelden. Dat terwijl je rijdt in een van de vijftien gepantserde auto’s – sommige snel en wendbaar, andere bruut en zwaar gepantserd. Gebruik een arsenaal van negen bizarre wapens en power-ups, waarmee je niet alleen op andere auto’s kunt richten, maar ook op de vernietigbare omgevingen. Alleen de meest genadeloze spelers zullen hun vijanden achter zich laten.

GRIP: Combat Racing is geïnspireerd door de Rollcage-games van de late jaren ‘90 en wordt gemaakt door een zeer ervaren team, waaronder Rollcage-veteraan Robert Baker. GRIP: Combat Racing viert de terugkeer van de snelle arcade combatracers, met een spannende race-ervaring waarbij totale vernietiging vereist is om als eerste heelhuids de finish te bereiken. Verwacht prachtige visuals, spectaculaire in-game physics en al het mooie dat de huidige generatie hardware en Unreal® Engine 4 met zich meebrengen. Met split-screen races en toernooien zijn onvergetelijke spelmomenten gegarandeerd: zowel online als offline.

“We worden behoorlijk enthousiast nu GRIP de finishlijn nadert,” zegt Chris Mallinson, Game Director. “Het is onwerkelijk om te zien hoe dit passieproject is geëvolueerd tot een intense combatracer waar spelers binnenkort mee aan de slag kunnen.”

Fans kunnen het laatste nieuws volgen door de GRIP: Combat Racing communities te volgen op Twitter (@gripvideogame), Facebook (@gripvideogame), via #GRIPCombatRacing, en op Discord.