METRO EXODUS IS GOUD GEGAAN EN ZAL EEN WEEK EERDER UITKOMEN, OP 15 FEBRUARI 2019

Bekijk de spectaculaire intro van Elastic, de makers van de iconische Game of Thrones en Westworld titelsequenties

Deep Silver en 4A Games zijn trots om aan te kondigen dat Metro Exodus, na vijf jaar in ontwikkeling, goud is gegaan en een week eerder dan verwacht zal verschijnen. Het spectaculaire derde deel in de veelgeprezen Metro-saga verschijnt nu op 15 februari 2019, voor de Xbox One, PlayStation®4 en pc.

“Onze fans hebben geduldig gewacht op Metro Exodus sinds we de titel op E3 2017 hebben aangekondigd,” zegt Klemens Kundratitz, CEO van Deep Silver. “We hadden de releasedatum eerder uitgesteld om ervoor te zorgen dat 4A Games de tijd had om hun ambitieuze visie voor het spel te leveren, maar nu zijn we verheugd om te bevestigen dat Metro Exodus goud is gegaan en we de releasedatum vooruit kunnen brengen naar 15 februari 2019.”

Om dit nieuws te vieren onthult Deep Silver trots de spectaculaire titelreeks voor Metro Exodus.

Deze prachtige introductie van het spel is gemaakt door de in Santa Monica gevestigde studio Elastic, de bekroonde makers van enkele van de meest iconische titelreeksen van de afgelopen jaren, waaronder Game of Thrones en Westworld. Deze prachtige introductie van de game wordt begeleid door een originele compositie van Alexey Omelchuk, componist van de Metro-serie.

“Toen we werden gecontacteerd door het team van Deep Silver en 4A Games waren we zeer verheugd om deze hoofdtitelreeks te creëren”, aldus Andy Hall, Creative Director bij Elastic. “Het is het type project waar we van houden. Toen we eenmaal waren ondergedompeld in het spel, leefden we in feite gedurende vele, vele weken in dit bevroren en angstaanjagende landschap… we zijn erg blij met de uiteindelijke clip.”

Metro-fans kunnen uitkijken naar gloednieuwe gameplay in 2019 met de aankomende Story Trailer.

Wees als eerste op de hoogte van de nieuwste updates door je te registreren op MetroTheGame.com, ons te volgen op Twitter en Instagram @MetroVideoGame of op Facebook op Facebook.com/MetroVideoGame.