MEDION lanceert ERAZER gaming laptops & desktops met Europese tour; België allereerste bestemming

  • MEDION tourt met drie roadshowtrailers langs Europese steden
  • Een van deze speciale trucks staat op 1 oktober op GameForce Belgium 2022 in Brussel
  • Gamers kunnen aan de slag met de nieuwe Major X10-gaminglaptop
  • MEDION gaat op zoek naar nieuw gametalent in samenwerking met het contentteam van Afrojack; TeamWALL

Vrijdag 30 september, Arnhem – MEDION lanceert de nieuwe ERAZER gaming laptops & desktops met een speciale Europese tour. Drie roadshowtrailers zijn getransformeerd tot eersteklas game-ervaringen van MEDION en touren de komende maanden langs verschillende Europese steden. De primeur is voor België, want op 2 oktober is een van de trucks van MEDION op GameForce Belgium 2022 in Brussel aanwezig. Het is voor het eerst dat het Duitse bedrijf de ERAZER-productlijn zo nadrukkelijk lanceert in België.

Ultieme wow-effect
In de truck kunnen gamers kennismaken met het ultieme wow-effect van de gear en apparatuur van ERAZER. Zo heeft MEDION speciale plug & play-gameplekken in de truck gecreëerd voor bezoekers om kennis te maken met de nieuwste game-pc’s en -laptops, waaronder de gloednieuwe Major X10 met Intel Arc-videokaart. Om de lancering van dit nieuwe product te vieren, heeft MEDION een van de grootste laptops ooit gemaakt. Deze is drie bij twee en een halve meter en te zien in de truck.

Rodney Voogel, Senior 4P/Business Manager Computing – North South Region bij MEDION kijkt ontzettend uit naar de eerste stop van de Europese tour: “het is voor het eerst dat we onze ERAZER-gaminglijn zo groots lanceren in België. We zijn ontzettend trots op de producten die we gamers kunnen bieden. Ik ben daarom ontzettend enthousiast dat we de topmodellen uit ons assortiment nu letterlijk naar de Belgische consument kunnen brengen met onze speciale truck”.

MEDION zoekt gametalent
Naast de mogelijkheid om verschillende games te spelen en de nieuwste ERAZER-producten te proberen, maken gamers ook kans op mooie prijzen. MEDION zet namelijk een competitie op waarin het op zoek gaat naar hét gametalent van België. De uiteindelijke winnaar wint niet alleen een gloednieuwe notebook van ERAZER, maar krijgt ook een jaarcontract aangeboden bij TeamWALL. Dit is de contentgroep van de wereldberoemde DJ en producer Afrojack, met als focus online talenten te begeleiden, op te leiden en te supporten tot fulltime content creator. Tot slot wint de winnaar ook nog een ambassadeurschap van een jaar bij ERAZER.

Naast GameForce Belgium 2022 op 2 oktober zijn de roadshowtrailers ook aanwezig op evenementen in onder andere: Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.