Maak kennis met Vantage in de nieuwe Apex Legends: Hunted – Stories from the Outlands-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Hunted onthuld, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. Hunted is vanaf 9 augustus beschikbaar en introduceert de nieuwste Legend genaamd Vantage, een scherpschutter die door schade en schande wijs is geworden.

Vantage, de dochter van een ten onrechte veroordeelde crimineel die haar alleen voor haar heeft moeten zorgen op de kale ijsplaneet Págos, is uitgegroeid tot de ultieme survival-specialist. Ze wordt bijgestaan door haar kleine gevleugelde metgezel Echo. Gedwongen om door vijandelijk gebied te trekken, is Vantage onvoorstelbaar goed geworden met elk wapen dat een vizier heeft.

Zie hoe Vantage een langbewaard geheim onthult en ontdekt wat overleven is in de Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Survive”: https://youtu.be/fJyt1-NeFpY

Meer informatie over Apex Legends: Hunted wordt binnenkort bekendgemaakt vóór de officiële release van de update op 9 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.