Maak kennis met de gigantische Kemono van WILD HEARTS™ in nieuwe trailer

Spelers kunnen de WILD HEARTS Karakuri en Standard Edition nu pre-orderen

Vrijdag 9 december – EA Originals en KOEI TECMO hebben afgelopen nacht tijdens The Game Awards de nieuwe WILD HEARTS™-trailer “Ferocious Creatures” getoond. Deze geeft jagers een beter beeld van de gigantische Kemono waarmee ze de strijd aangaan. De AAA-hunting game is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Kemono zijn reusachtige beesten die met hun omgeving zijn vergroeid en vormen een reële bedreiging voor het fantasielandschap van Azuma. Ze gebruiken dus de kracht van de natuur om de omgeving naar hun hand te zetten en voor hun territorium te strijden. Spelers komen tijdens het doorkuisen van de wereld in WILD HEARTS allerlei soorten Kemono tegen, denk hierbij aan door planten bezielde eekhoorns, het enorme wilde Kingtusk-zwijn en nog veel meer. De nieuwe trailer toont drie van de machtigste Kemono waartegen spelers het gaan opnemen, waaronder Deathstalker: de woeste wolf, Amaterasu: de reuzenhavik en Golden Tempest: de woeste, meedogenloze tijger met zijn tornado van zand en goud.

Pre-order WILD HEARTS en ontvang de Ferocious Kemono-emote en vijf chatstempels: Poker Face, Just Woke Up, Praying, Besties en Sleepy*. Daarnaast kunnen spelers de WILD HEARTS Karakuri Edition pre-orderen. Deze biedt toegang tot unieke in-game-items, waaronder twee volledige pantsers (Karakuri Samurai en Karakuri Ninja), een decoratieve Tsukumo Lantern en drie verschillende emotes (Fighting Spirit, Grovel en Conch). Spelers ontvangen hiermee ook automatisch de pre-ordervoordelen. Zowel de WILD HEARTS Karakuri als Standard Edition is nu te pre-orderen tegen een adviesprijs van respectievelijk € 89,99 en € 69,99 voor pc en € 99,99 en € 79,99 voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In WILD HEARTS reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van de game op alle platformen**. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen. De game bevat voice-overs in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates. De game is hier te pre-orderen.

*Er gelden bepaalde voorwaarden en beperkingen. Zie https://www.ea.com/nl-nl/games/wild-hearts/wild-hearts/disclaimers voor meer informatie.

**Er gelden bepaalde voorwaarden en beperkingen. Zie http://www.ea.com/games/wild-hearts/wild-hearts/faq voor meer informatie.