Logitech wint 25 prestigieuze Design Awards

Producten van vijf verschillende merken zijn bekroond met 2020 iF DESIGN en 2019 GOOD DESIGN Awards

LAUSANNE, Zwitserland & NEWARK, Calif. – 13 februari – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf is bekroond met maar liefst 25 design awards tijdens de 2020 iF DESIGN Awards en de 2019 GOOD DESIGN Awards, verspreid over vijf merken. De iF DESIGN Awards van dit jaar markeren een decennium van opeenvolgende erkenning door het prestigieuze programma, en negen opeenvolgende jaren waarin Logitech GOOD DESIGN Awards in de wacht heeft gesleept.

“Geweldig design is meer dan alleen esthetiek,” aldus Logitech’s Chief Design Officer, Alastair Curtis. “Het gaat erom hoe producten functioneren en geïntegreerd worden in ons leven. Alles wat we doen bij Logitech is ontworpen vanuit deze kerngedachte en wij streven er naar om alle vijf onze merken vanuit deze gedachte te blijven versterken. We zijn vereerd om wederom erkenning te krijgen van prestigieuze programma’s als de iF DESIGN en GOOD DESIGN Awards. Ze onderstrepen de kwaliteit en innovatie die wij naar onze fans willen brengen.”

Logitech en zijn merken zijn beloond met 12 awards voor innovatief, creatief videodesign, ontwerp van verpakkingen en productdesign tijdens de 2020 iF DESIGN Awards. De volgende producten zijn hier in de prijzen gevallen:

Daarnaast mogen Logitech, Logitech G, Jaybird, ASTRO Gaming en Blue Microphones in totaal 13 2019 GOOD DESIGN Awards bijschrijven. Dit zijn de prijswinnende producten:

Over de iF DESIGN Awards
De iF DESIGN Awards eren producten op basis van verschillende criteria, waaronder innovatie en uitwerking, functionaliteit, esthetiek, responsiviteit en positionering. De iF DESIGN Awards zijn wereldwijd erkend als symbool voor uitstekend design en worden beoordeeld door meer dan 60 experts uit meer dan 20 verschillende landen.

Over GOOD DESIGN 
De GOOD DESIGN Awards is een van de meest prestigieuze, wereldwijde awardprogramma’s voor excellent design en designinnovatie. Producten en toonaangevende bedrijven in de industrie worden al meer dan zeven decennia lang geëerd voor hun designs en fabricage. Ieder jaar zet de organisatie de meest innovatieve industriële, product en grafische designs in de spotlights. De awards zijn geproduceerd door The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, in samenwerking met de European Centre for Architecture, Art, Design en Urban Studies.