Logitech maximaliseert het comfort en bespaart ruimte met de nieuwe ergonomische trackball

De ERGO M575 Wireless Trackball draagt bij aan een gezondere werkplek

Leusden – 28 oktober 2020 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de ERGO M575 Wireless Trackball aangekondigd, een elegante draadloze trackball muis met eenvoudige besturing met de duim, ontworpen om het comfort te maximaliseren en ruimte te besparen. Zonder dat je je arm hoeft te bewegen voor de cursorbesturing, blijven je hand en onderarm ontspannen tijdens de uren dat je de muis gebruikt. Met zijn prachtig nieuwe ergonomische ontwerp in grafiet en gebroken wit biedt de nieuwe trackball een geweldige ondersteuning van de handpalm voor een breed scala aan handgroottes en is hij ideaal voor elk formaat bureau of tafel in uw huis.

“Nu we een trend in het werken op afstand blijven zien, zijn ergonomie en comfort op het bureau belangrijker dan ooit”, zegt Delphine Donne-Crock, general manager van creativiteit en productiviteit bij Logitech. “Met ons toegewijde ErgoLab – een wetenschappelijke en op de mens gerichte aanpak om producten en oplossingen te creëren die mensen helpen zich beter te voelen – blijft ergonomische ondersteuning een prioriteit voor Logitech. Onze nieuwe ERGO M575 Wireless Trackball zorgt ervoor dat je comfortabel kunt werken, en aangezien de trackball muis niet beweegt, is hij ideaal voor je thuisomgeving en andere plekken met een beperkte werkruimte”.

De soepele en responsieve bediening van de ERGO M575 kan overal worden gebruikt waar je moet werken zonder dat je je arm hoeft te bewegen omdat het schuine scrollwiel de vingers in een meer natuurlijke positie houdt voor comfort gedurende de hele dag. De nauwkeurige tracking kan worden aangepast met de Logitech Options software voor optimale snelheid van de cursorbesturing. De trackball kan worden aangesloten op je apparaat via de meegeleverde USB-ontvanger of via Bluetooth® Low Energy voor een geweldige draadloze ervaring op je Mac, iPad of pc, met een meegeleverde AA-batterij die tot wel 24 maanden meegaat als je de draadloze ontvanger gebruikt. De ERGO M575 is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en handig en biedt alle essentiële functies die je nodig hebt voor urenlange productiviteit en comfort.

Naast een mooie en ergonomische vorm voor iedereen, is de ERGO M575 ontworpen met het oog op duurzaamheid, zodat je je goed kunt voelen bij deze keuze. Een deel van de kunststof onderdelen van de ERGO M575 is gemaakt van post-consumer recycled (PCR) plastic – 50% voor het grafiet en 21% voor gebroken wit. Het PCR-programma van Logitech illustreert de toewijding aan het ontwerpen voor duurzaamheid en het vermogen om te innoveren en consumentenelektronica aan het einde van de levensduur een tweede leven te geven. Eind 2021 zal de helft van de huidige Logitech Creativity & Productivity productlijn van muizen en toetsenborden enige mate van PCR-kunststof bevatten en zal waar mogelijk PCR-kunststof gebruikt worden in nieuwe productintroducties. De papieren verpakkingen van de ERGO M575 zijn ook afkomstig uit FSC(R)-gecertificeerde bossen, waaruit blijkt dat Logitech zich ook inzet voor een verantwoord beheer van de bossen in de wereld.

Prijs en beschikbaarheid
De ERGO M575 Wireless Trackball is vanaf vandaag beschikbaar via Logitech.com voor een adviesprijs van €49,99. Naar verwachting zal de ERGO M575 Wireless Trackball vanaf eind januari 2021 beschikbaar zijn bij de bekende retailers. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, onze blog of neem contact met ons op via FacebookInstagram en Twitter.