Logitech kondigt MX Anywhere 3 aan

Ultieme prestaties en snelheid, altijd en overal met de meest geavanceerde compacte muis van Logitech

Leusden – 21 september 2020 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de MX Anywhere 3 en MX Anywhere 3 voor Mac draadloze compacte muizen aangekondigd. Deze low-profile muizen zijn ontworpen voor geavanceerde ontwerpers, ontwikkelaars en iedereen die prestaties, draagbaarheid en comfort zoekt waar ze maar moeten werken. De muis is gebouwd om op vrijwel elk oppervlak naar behoren te werken, inclusief glas, zodat je hem naar gevarieerde werkruimtes in huis of op kantoor kunt meenemen. Met het geavanceerde MagSpeed-wiel scrolt de MX Anywhere 3 stilletjes tot 1.000 lijnen per seconde en schakelt hij automatisch tussen de ratelmodus en de supersnelle modus, waardoor je de hoogste precisie in een compacte muis krijgt.

“MX Anywhere 3, de nieuwste toevoeging aan de MX-familie van premium producten, is speciaal ontwikkeld voor het creëren, maken en doen op de snelheid van denken, zodat je alles wat je nodig hebt meteen tot je beschikking hebt”, zegt Delphine Donne-Crock, general manager van creativiteit en productiviteit bij Logitech. “De MX Anywhere 3 is ontworpen om je workflow te verbeteren, altijd en overal waar je productief moet zijn. Hij is comfortabel en past hij goed bij kleinere handgroottes”.

MX Anywhere 3 heeft een draadloze verbinding tot op 10 meter afstand en is voorzien van USB-C snelladen, waarbij een volle batterij tot 70 dagen lang op volle kracht blijft, en een snellading van één minuut vervolgens weer drie uur productiviteit geeft. Sluit tot drie apparaten aan via Bluetooth® of de meegeleverde Unifying™ USB-dongle en schakel tussen deze apparaten met een druk op de knop.

Pas MX Anywhere 3 aan voor jouw specifieke workflow, zodat je sneller kunt werken met vooraf gedefinieerde app-specifieke profielen. Koppel MX Anywhere 3 met MX Keys voor de ideale setup, zodat je echt alles wat je nodig hebt direct tot je beschikking hebt.

Compatibiliteit
MX Anywhere 3 werkt met Windows®, macOS, iPadOS, ChromeOS en Linux. MX Anywhere 3 voor Mac is geoptimaliseerd voor macOS, is compatibel met iPad en bevat een USB-C naar USB-C oplaadkabel.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech MX Anywhere 3 en MX Anywhere 3 voor Mac zullen vanaf eind september 2020 beschikbaar zijn op Logitech.com en bij de bekende retailers in de Benelux. Beide muizen zijn verkrijgbaar in lichtgrijs en MX Anywhere 3 wordt ook aangeboden in roze en zwart. De voorgestelde verkoopprijs voor zowel de MX Anywhere 3 als de MX Anywhere 3 voor Mac is €89,99. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, onze blog of neem contact met ons op via PinterestFacebookInstagram en Twitter.