Logitech kondigt Logi PLAY 2022 aan – tweedaags evenement over de toekomst van gaming en streaming

Kijk de #LogiPLAY livestream voor paneldiscussies, productaankondigingen en nog veel meer

LEUSDEN – 6 september 2022 –  Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft vandaag Logi PLAY 2022 aangekondigd, een grootschalig evenement in LVL te Berlijn. Op 20 en 21 september brengen Logitech G en Logitech for Creators allerlei verschillende mensen uit de gaming- en streamingindustrie samen om trends en de evolutie van gaming, streaming en contentcreatie te bespreken. Het evenement omvat onder andere paneldiscussies, productaankondigingen en hands-on sessies.

“Tegenwoordig zien we dat met name gamers en creators bepalend zijn voor verandering en culturele bewegingen.” zegt Yalcin Yilmaz, Vicepresident van Logitech Europa. “Met Logi PLAY willen we niet alleen een plek creëren waar we de community samenbrengen om innovaties en trends te verkennen, maar ook de toekomst kunnen vormgeven door mensen uit de industrie en partners erbij te betrekken.”

Dag 1 van het evenement is gewijd aan pers en zakenpartners, terwijl dag 2 live wordt uitgezonden op het Twitch-kanaal van Logitech G. Aanmelden om een notificatie te ontvangen zodra de livestream begint, kan hier.

De livestream wordt gehost door Aaron “Medic” Chamberlain en Frankie Ward. Verder brengt het evenement meer dan dertig gamers en creators van de over de hele wereld samen. Enkele topgamers zijn DanucDOnscreen en Mr. Shibolet. Creators die op de planning staan ​​om deel te nemen, zijn onder meer PastelMusiqueFlorent GarciaDjarii en LittleBigWhale.

Met verschillende nieuwe producten die worden uitgebracht door Logitech G en Logitech For Creators, sluit de top van Logitech aan bij de paneldiscussies om onderwerpen met betrekking tot gaming en streaming te bespreken:

  • Bracken Darell – CEO Logitech
  • Najoh Tita Reid – CMO Logitech
  • Ujesh Desai – GM Global bij Logitech G
  • Vincent Borel – GM Global bij Logitech for Creators

Logi PLAY brengt de knapste koppen op het gebied van gaming en streaming samen. Daarnaast biedt het een unieke kans om kennis te nemen van de belangrijkste ontwikkelingen binnen deze enerverende industrie.

Wees klaar voor Logi PLAY! Mis de livestream niet, inschrijven kan hier #LogiPLAY