Logitech Keys-To-Go lanceert twee nieuwe kleuren

LEUSDEN – woensdag 16 september 2020 – Logitech is verheugd aan te kondigen dat Keys-To-Go zijn kleurenpalet uitbreidt met twee gloednieuwe kleuren, Classic Blue en Blush. Met een grote verscheidenheid aan kleuren is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een toetsenbord te vinden dat bij jou, je werkruimte en jouw stijl past.

Keys-To-Go is net zo slank en licht als altijd, waardoor het de perfecte aanvulling is op elke plek die je kiest om te werken. Of je nu werkt of leert aan de keukentafel, in de woonkamer of in je achtertuin, Keys-To-Go is gemakkelijk mee te nemen en laat je typen wanneer je er klaar voor bent.

Omdat velen van ons momenteel onze keukentafels ombouwen tot klaslokalen/studeerplekken, gaat Keys-To-Go deze uitdaging aan, met de gemakkelijk te reinigen, morsbestendige afdichting die kruimels, vloeistoffen en vuil buiten houdt. Keys-To-Go werkt met bijna elk scherm, iPhone®, iPad® of Apple TV®, en wordt zelfs geleverd met een standaard die perfect is ontworpen om uw iPhone* in een comfortabele kijkhoek te houden.

Met de zachte, stille toetsen van Keys-To-Go kun je rustig typen, notities maken, e-mails versturen of lange teksten schrijven zonder de mensen om je heen te storen, zodat iedereen zich kan blijven concentreren op het werk. Dankzij de comfortabele type-ervaring kan je productief blijven, waar je ook werkt.

Wanneer geen twee werk- of schooldagen er hetzelfde uitzien, kun je het beste een toetsenbord nemen dat je kan helpen in elke situatie – de Logitech Keys-To-Go. De nieuwe kleuropties zijn wereldwijd beschikbaar vanaf oktober dit jaar.

*iPhone-standaard is compatibel met iPhones die geen hoesje hebben