Logitech G introduceert de G335 Wired Gaming Headset

Mooi, lichtgewicht en slanke ontwerp, perfect voor vrouwelijke- en jonge gamers

LEUSDEN – 29 juni 2021 – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag de nieuwe, lichtgewicht headset geïntroduceerd voor zijn Color Collection. De Logitech G335 Wired Gaming Headset, is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en de nieuwe mint kleur (exclusief verkrijgbaar bij Amazon en Logitech.com). Om de collectie compleet te maken, introduceert Logitech G zijn G305 Wireless Gaming Mouse nu ook in mint kleur en is daarmee beschikbaar in dezelfde drie kleuren, zodat gamers hun gaming uitrusting kunnen afstemmen op hun persoonlijke stijl.

“De originele Color Collection portfolio was een enorm succes bij gamers over de hele wereld”, zegt Ujesh Desai, algemeen directeur van Logitech G. “Met de Logitech G335 voegen we een nieuwe headset toe aan de range, terwijl we ook het gewicht verlagen om een ​​super comfortabele ervaring te garanderen.”

Met 240 gram is de Logitech G335 Gaming Headset een van de lichtste gaming headsets op de markt. Het kent een vergelijkbaar design als de bekroonde G733 Wireless Gaming Headset van de Color Collection, echter de G335 heeft een slanker ontwerp voor een kleinere pasvorm en meer comfort. De headset is, mede daardoor, zeer geschikt voor vrouwelijke- en jonge gamers. In vergelijking tot de G733, zal de G335 voor hen een comfortabelere keuze zijn. Daarnaast beschikt de G335 over een verstelbare hoofdband en zachte, stoffen oorkussens die zich naar je hoofd vormen voor langdurig comfort, hoe je ook speelt.

Met bijpassende omkeerbare hoofdbanden, is de Logitech G335 een aangename aanvulling op de levendige gaming gear collectie die ludiek, kleurrijk en expressief is. Deze nieuwe toevoeging is ontworpen om perfect te mixen en matchen met de bestaande Color Collection-producten en geeft gamers meer mogelijkheden om hun gaming-setups aan te passen en personaliseren. De G335 zal ook compatibel zijn met de bestaande kleur gecoördineerde hoofdbanden en speelse microfoon covers.

De Logitech G335 Wired Gaming Headset beschikt over eenvoudige plug and play-mogelijkheden voor bijna elk gaming-platform via een 3,5 mm audio-aansluiting. Volledige gaming-audio-kwaliteit, ingebouwde bedieningselementen: een volume roller direct op de oorschelp en een flip-to-mute microfoon, laten gamers zich onderdompelen in het spel zonder enige afleiding. De G335 is ook Discord-gecertificeerd voor kristalhelder geluid en communicatie-kwaliteit.

Prijzen en beschikbaarheid
De witte en zwarte versie van de Logitech G335 Wired Gaming Headset zijn medio juli verkrijgbaar via LogitechG.com en de bekende retailers, tegen een adviesprijs van €69,99. De nieuwe mint kleur zal exclusief verkrijgbaar zijn via LogitechG.com en Amazon. De hoofdbanden, die nu verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleuropties, hebben een adviesprijs van €9,99 per stuk, en de nieuwe Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse in Mint wordt verkocht voor €59,99. Bezoek voor meer informatie onze website, onze blog of volg ons op Twitter and Instagram.