Logitech brengt Zone Wireless Plus met unieke USB-receiver uit

Zone Wireless Plus maakt het mogelijk om een muis, een toetsenbord, een headset én nog drie apparaten te koppelen met slechts één enkele USB-receiver

Leusden, 7 november 2019 — Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) heeft de Logitech Zone Wireless Plus headset uitgebracht, die ten opzichte van de eerdere Logitech Zone Wireless wordt geleverd met een unieke USB-receiver (Logitech Unifying Plus), waarmee het koppelen van wel zes apparaten mogelijk is. De headset is speciaal gemaakt voor mensen die in een open kantooromgeving werken. Dankzij de diepgaande audio-expertise van Logitech levert de headsets superieure geluidskwaliteit en bovendien raken gebruikers niet afgeleid door omgevingsgeluid, dankzij de actieve noise cancelling (ANC).

“Veel professionals brengen hun eigen koptelefoon mee naar het werk, maar die voldoen niet aan alle behoeften van een open kantooromgeving,” zegt Philippe Depallens, vice-president en algemeen directeur van Logitech Audio. “Logitech Zone Wireless Plus is ontworpen met een eigentijdse stijl, ultiem comfort en heldere audiogesprekken, evenals actieve noise cancelling en een geweldige geluidskwaliteit voor muziek. 

Logitech Unifying Plus
De headset maakt gebruik van Logitech Unifying Plus: Een unieke USB-receiver, waarmee de gebruiker eenvoudig zijn muis, toetsenbord, headset en nog drie andere apparaten kan koppelen. Logitech speelt hiermee in op het feit dat laptops steeds vaker worden uitgebracht met weinig USB-poorten. Met Logitech Unifying Plus wordt dit probleem voor de gebruiker opgelost.

Ideaal voor de open kantooromgeving
Dankzij Active Noise Cancellation is de Zone Wireless Plus in staat om achtergrondgeluiden te elimineren, zodat u zich optimaal kunt concentreren, ongeacht het niveau van het omgevingsgeluid op de werkplek. De Zone Wireless Plus gaat tot 15 uur mee en dankzij het zachte leren materiaal van de oorkussentjes en de met siliconen gevoerde hoofdband, draagt u de headset de hele dag met veel comfort. Gebruikers hebben een bereik tot 30 meter en een noise cancelling microfoon voor duidelijke, heldere gesprekken.

Mobile-First
De Zone Wireless Plus is perfect voor het mobiele werk van vandaag. De headset maakt namelijk gebruik van Easy-Switch-technologie om eenvoudig verbinding te maken en te schakelen tussen uw smartphone en computer via Bluetooth of via een Bluetooth-dongle. Gebruikers kunnen de headset bedienen met de downloadbare companion app Logi Tune. Van het activeren van de mute- of ANC-functies tot het aanpassen van het geluid via de equalizer en het leveren van firmware-upgrades.

Intuïtief en eenvoudig te gebruiken
De Zone Wireless-interface is ongelooflijk eenvoudig in gebruik tijdens gesprekken of tijdens het luisteren naar muziek. Druk op de hoofdknop in het midden van de oorschelp om oproepen te beantwoorden, te beëindigen of om muziek af te spelen of te pauzeren. Gebruikers kunnen de headset ook dempen door de microfoonarm omhoog te zetten. Aan het einde van de werkdag kunt u de Zone Wireless Plus eenvoudig opvouwen en op een Qi draadloze lader plaatsen, of aansluiten op de meegeleverde USB-kabel, om de headset snel en eenvoudig op te laden. Doordat er maximaal 6 apparaten tegelijk aangesloten kunnen worden, wordt het schakelen van thuiswerksituatie naar een kantoorsituatie een peuleschil. Nooit meer lang bezig met het pairen van je keyboard en muis.

Partnerships:
Zone Wireless Plus is gecertificeerd voor Skype for Business en goedgekeurd voor Microsoft Teams. Logitech heeft nauw samengewerkt met partners, waaronder Google Cloud, Zoom, Fuze, Unify, TrueConf en StarLeaf om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Zone Wireless ondersteunt ook enkele van de meest populaire samenwerkings-, conferentie- en spraaktoepassingen zoals Cisco WebEx, Cisco Jabber en Go-To-Meeting.

Prijzen en beschikbaarheid
Logitech Zone Wireless Plus met Bluetooth is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €299,99. De Logi Tune companion app is beschikbaar op iStore en Google Play store.

De headset is wereldwijd verkrijgbaar via het geautoriseerde Logitech reseller netwerk en via Logitech.com. Wanneer Logitech Zone Wireless Plus wordt gecombineerd met Logitech BRIO, biedt het een totale video- en audio-oplossing voor uw desktop. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, ons blog of neem contact op via: FacebookInstagram en Twitter. Ook is de Zone Wireless Plus onderdeel van het platform thuiswerkdinsdag.nl, een inititiatief van Logitech for Business.