KLABU maakt sport mogelijk in vluchtelingenkampen #jointheklabu

De straat en KLABU hebben één ding gemeen: de ware sportgeest wordt hier gevierd. Geen stadionlichten, geen camera’s en geen gillende fans. Gewoon mensen die samenkomen om te spelen uit liefde voor de sport. De samenwerking met EA SPORTS voor de nieuwe KLABU collectie in VOLTA FOOTBALL sluit dan ook perfect aan op deze KLABU spirit, die ook Edward van Gils en Jack Downer delen in deze video.

KLABU heeft als missie om de grootste sportclub ter wereld te bouwen. Een club die sport mogelijk maakt in vluchtelingenkampen, en daarmee jonge mensen de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen en de kracht van sport te ervaren. Door het aankopen van een KLABU product steun je KLABU rechtstreeks in deze missie.

Naast voetbal, basketbal en andere sporten is gaming is één van de manieren waarop KLABU mensen samenbrengt in het clubhuis in Kalobeyei Settlement in Kenia. De PlayStation met FIFA 21 die daar onlangs geïnstalleerd is zorgt voor nieuwe vriendschappen, gezonde onderlinge competitie en het verbindt Kalobeyei met de wereldwijde FIFA community.

Edward van Gils, ook wel bekend als “The Godfather” van het straatvoetbal, en de Britse Jack Downer a.k.a. “Streetpanna”, die tot de absolute wereldtop behoort met name in het panna-circuit, ondersteunen KLABU’s missie, en sporen door deze samenwerking met KLABU hun eigen publiek aan zich ook aan te sluiten bij de KLABU beweging.

KLABU staat aan het begin van deze reis, met meer projecten, meer producten en meer samenwerkingen op de planning. En KLABU is altijd op zoek naar meer KLABU fans, dus gebruik je KLABU-kit in de game of op straat en maak deel uit van deze beweging. Meer informatie op klabu.org. 

De KLABU items zijn de hele maand februari vrij te spelen in VOLTA FOOTBALL, kijk voor meer informatie op ea.com/games/fifa/fifa-21/volta/collections/klabu

#JOINTHEKLABU