Kies voor geweldig geluid met de nieuwe Z407 Bluetooth-computerspeakers met subwoofer en draadloze bediening

LAUSANNE, Zwitserland en NEWARK, Californië – 15 oktober 2020 – Vandaag kondigt Logitech de Z407 Bluetooth-computerspeakers met subwoofer aan, inclusief een innovatieve draadloze draaiknop. De luidsprekers kunnen op twee manieren gepositioneerd worden en bieden meeslepend, helder geluid en diepe bassen, waardoor ze een stijlvolle aanvulling zijn op elke werk- of gamingruimte.

De Z407 bevat een vakkundig afgesteld 2.1-luidsprekersysteem met 80 watt piekvermogen. De Z407 doet geen concessies aan geluidskwaliteit met zijn heldere hoge tonen, krachtige midden- en lage tonen en diepe bassen. De geporteerde, naar beneden gerichte subwoofer voegt een rijke, kamervullende ervaring toe aan je muziek, films en games.

Ervaar de vrijheid van draadloze bediening met de draaiknop. Met een draadloos bereik van 20 meter kun je met de draaiknop je geluid aanpassen vanaf je bureau of vanaf de andere kant van de kamer. Druk erop en draai eraan om nummers af te spelen, te pauzeren, over te slaan of terug te spoelen, te dempen*, het volume te regelen en de basmodus in te schakelen. Het is zo gemakkelijk dat je niet eens van de bank hoeft te komen.

De ovale satellietluidsprekers van de Z407 zijn uitgevoerd in verfijnd grafietgrijs en zijn zo ontworpen dat je ze zowel rechtop kunt zetten als op hun zij kunt leggen. Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk onder een monitor passen, als een stijlvolle, ruimtebesparende oplossing. Dankzij de vele verschillende manieren om verbinding te maken kun je films kijken, muziek streamen en je favoriete games spelen vanaf je computer, smartphone of tablet. De Z407 beschikt bovendien over Bluetooth 5.0, USB-audio en een 3,5mm-ingang.

Bereid je voor op geweldig geluid met de Z407 Bluetooth-entertainment- en gamingluidsprekers met draadloze bedieningsknop. Wereldwijd beschikbaar vanaf 23 oktober op Logitech.com en bij lokale retailers voor een adviesprijs van €89,99. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via @Logitech.