Jobdigger selects Vertigo 6 for PR & Marketing strategy and execution

Arnhem, October 5th 2015. To take their advanced search engine for job vacancies to the next level, Jobdigger have selected Vertigo 6 for PR & Marketing strategy and execution.

Read the full press release in Dutch below…

Jobdigger kiest Vertigo 6 voor PR- en marketingondersteuning

Arnhem, 5 oktober 2015. Jobdigger heeft na een pitch Vertigo 6 uit Arnhem geselecteerd voor de ondersteuning op het gebied van PR, Marketing en Social Media.

Jobdigger is een vacaturezoekmachine voor arbeidsmarktprofessionals en heeft als doel om de volledige online arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. De unieke software van Jobdigger verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse internet, dus niet alleen van de zogenaamde jobboards, maar ook van alle corporate websites en social media. Jobdigger ontdubbelt en verrijkt de gevonden vacatures met contactgegevens en classificeert ze volgens de Europese beroepenclassificatie (ESCO). 

‘Jobdigger is een geweldige challenger op de Nederlandse markt met het meest complete en gedetailleerde vacatureoverzicht van Nederland. Wij kijken ernaar uit om Jobdigger in Nederland steviger op de kaart te zetten met een creatieve PR- en marketingcampagne’, zegt Ferry Brands, Marketing & PR Manager bij Vertigo 6.

PR- en Marketingbureau Vertigo 6 werkt naast Jobdigger onder andere voor SIXT Car Rental, Electronic Arts, Bandai Namco Entertainment, ROTRA, Big Business Games en Swigle.