Jacin Trill en 808milli krijgen eigen YouTube-serie

Jacin’s ZenFone Adventures: zes afleveringen vol gekkigheid

Nieuwegein, 7 maart 2018 – Jacin Trill gaat lekker. De jonge rapper scoorde vorige maand zijn eerste nummer één album en krijgt nu zijn eigen YouTube-serie: Jacin’s ZenFone Adventures. In deze zesdelige serie gaat hij samen met zijn producer en ‘partner-in-crime’ 808milli op stap voor allerlei gekke en grappige activiteiten. De eerste aflevering is te bekijken op het YouTube-kanaal van ASUS Benelux.

Eerste plaats GfK Dutch Album Top 100
De vrolijke Hoornse rapper gooide afgelopen zomer hoge ogen met de onverstaanbare hit ‘kspreyopjebitch’ en zijn debuuttape ‘Happyland’, en is daarna uitgegroeid tot een grootmacht in de Nederlandse rapscene. Zo werd hij bestempeld als één van de grote verrassingen van Noorderslag, en werd zijn EP met Bokoesam, ‘Zo Vader, Zo Zoon’, bekroond met een eerste plaats op de GfK Dutch Album Top 100. Hoewel zijn speelse raps Nederlandstalig zijn, is zelfs Amerika in de ban van Jacin Trill en 808milli en nodigde wereldberoemde rapper Ugly God het duo hoogstpersoonlijk uit om met hem een track op te nemen in Hollywood, Los Angeles!

Samenwerking tussen ASUS, Jacin Trill en 808milli
De YouTube-serie, Jacin’s ZenFone Adventures, is het resultaat van een samenwerking tussen ASUS, Jacin Trill en 808milli ter promotie van de ZenFone Max Plus, een nieuwe smartphone met grote accu en dubbele camera die in februari in Nederland is uitgebracht. ‘Met de ZenFone Max Plus bieden wij jongeren een betaalbare telefoon die meer dan opgewassen is tegen hun veeleisende social media-gebruik,’ zegt Ivilina Boneva, Marketing Manager Benelux bij ASUS. ‘Wij zijn ontzettend blij dat Jacin Trill en 808milli ons helpen om de jeugd op een leuke manier kennis te laten maken met de ZenFone Max Plus. Ze hebben echt een ontzettend warme en positieve fan-base!’

Jacin Trill: ‘Ik vind het echt een dope serie geworden. ASUS liet ons helemaal vrij onze gang gaan, dus het is echt ons ding. We hebben zulke grappige dingen gedaan!’ 808milli sluit zich hierbij aan: ‘We hebben echt gelachen en ik ben blij dat we de serie nu aan onze fans kunnen laten zien.’

Jacin’s ZenFone Adventures bestaat uit zes afleveringen. Je kunt elke dinsdag naar het YouTube-kanaal van ASUS Benelux voor een nieuwe aflevering. De eerste aflevering van Jacin’s ZenFone Adventures is hier te bekijken.