It Takes Two viert mijlpaal van 5 miljoen verkochte exemplaren

Ook hangt er liefde in de lucht: It Takes Two viert Valentijnsdag met onder andere speciale, digitale valentijnskaarten  

Vrijdag 11 februari 2022 – Deze februarimaand zit boordevol liefde. Hazelight en EA Originals vieren niet alleen dat It Takes Two een mijlpaal heeft bereikt van maar liefst 5 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, verspreid over PlayStation, Xbox One, PlayStation en PC via Origin en Steam, maar ook kun je in aanloop naar Valentijnsdag speciale, digitale valentijnskaarten verwachten.

It Takes Two wist de titel ‘Game of the Year’ binnen te slepen tijdens de Game Awards van 2021. Het is de perfecte game om tijdens deze Valentijnsdag te spelen, want de avontuurlijke gameplay is volledig gericht op samenwerking en brengt spelers samen door middel van split-screen vanaf de bank of via online co-op. In It Takes Two speel je als het kibbelende koppel Cody en May: twee mensen die op magistrale wijze veranderen in poppen. Vervolgens worden zij tijdens een meeslepend avontuur op de proef gesteld om hun beschadigde relatie te herstellen. It Takes Two biedt bovendien een Friend’s Pass: een twee-in-één deal waarmee spelers gratis een partner kunnen uitnodigen (online) om gezamenlijk het volledige verhaal door te spelen.

Om de dag van de liefde te vieren met Cody en May worden er verschillende digitale valentijnskaarten uitgebracht via de social channels van Electronic Arts en EA Originals. Ook kun je leuke testimonials verwachten van koppels uit het echte leven die de game samen hebben gespeeld.