Infiltreer Operation Underground vanaf 3 oktober in Battlefield V

Woensdag 2 oktober 2019 – Battlefield V-soldaten worden deze week opgeroepen voor actie in het door oorlog verscheurde Duitsland, terwijl DICE vanochtend in een officieel blogbericht en een trailer heeft onthuld dat de langverwachte multiplayer map van Operation Underground officieel live gaat op 3 oktober.

Operation Underground, dat is geïnspireerd door de map Operation Métro uit Battlefield 3 en Battlefield 4: Second Assault, straalt een en al passie uit voor level design. De map is gemaakt voor intense nabijheidsgevechten en is gesitueerd in een door oorlog verscheurde Duitse stedelijke omgeving met diverse speelgebieden, waaronder straten en binnenplaatsen, en passagiers- en bevoorradingstreinen in de nauwe tunnels van de Duitse metro. De treinen worden stilgelegd als het artillerievuur de grond erboven verscheurt, waardoor beide kampen door de nauwe ruimte moeten navigeren om aan de andere kant te komen.

Operation Underground is speelbaar in diverse game modes, waaronder Breakthrough, Conquest, Squad Conquest en Team Deathmatch.

Zie het blogbericht hier voor meer informatie over de map Operation Underground en een aantal gameplay-tips.