In Person opent uitzendbureau aan de Eibergsestraat in Haaksbergen

Haaksbergen, 1 juli 2021 –  Uitzendbureau In Person opent vandaag een nieuwe vestiging aan de Eibergsestraat in Haaksbergen. De vestiging wordt geopend door ondernemers Ted Rots, Davy Boschker en Leslie Rietveld als franchisenemers van In Person. Eerder opende Leslie al vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem, waar ook Ted en Davy al jaren actief zijn.

Het idee om een vestiging te openen in Haaksbergen lag dan ook erg voor de hand, geeft Leslie aan. “Het is een mooi werkgebied met veel mogelijkheden en een plek waar de naam In Person een goede naamsbekendheid geniet. Daarnaast sluit de regio erg goed aan bij ons huidige werkgebied. Niet alleen geografisch, maar ook qua mentaliteit zien wij erg veel overeenkomsten waardoor wij er zeker van zijn dat onze aanpak ook in Haaksbergen gaat werken.” In Person staat voor lokale aanwezigheid en persoonlijke benadering, vult Ted aan. “Als ondernemers voelen wij ons betrokken bij onze klanten en uitzendkrachten. Binnen de In Person-formule hebben wij voldoende vrijheid om te ondernemen op een manier die bij ons en de regio past, snel te kunnen schakelen en flexibele oplossingen voor te dragen”. 

Eerder dit jaar werd de vestiging Haaksbergen al online geopend en werd er gewerkt vanuit de vestiging in Lichtenvoorde. Nu hebben Ted, Davy en Leslie een mooi pand aan de Eibergsestraat gevonden en kunnen ze doorpakken.

Peterine van Egdom, Franchise Manager In Person: “Ted, Davy en Leslie hebben samen al mooie prestaties geleverd bij In Person Lichtenvoorde en Doetinchem. We zijn trots om te zien dat ze nu samen een nieuwe locatie openen in Haaksbergen en ook daar de lokale bedrijven helpen. Daarnaast is het uiteraard een heel mooi signaal als medewerkers uit de eigen gelederen op een nieuwe vestiging gaan ondernemen. Dit zegt veel over de kwaliteit van onze formule.”

Meer informatie over In Person Haaksbergen is te vinden op https://www.inperson.nl/uitzendbureau/haaksbergen.

Eerder deze maand opende In Person ook al een nieuwe vestiging aan de Voorstraat in Dordrecht.