Het iconische levenssimulatiespel De Sims lanceert ‘Wakker Iets Aan’

Een ode aan creators die de franchise vormgeven

Dinsdag 15 november – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag ‘Wakker Iets Aan’ aangekondigd, een campagne die het creatieve talent en de doorlopende toewijding van creators voor De Sims centraal zet. Deze sluit aan op de kernwaarden, aangezien het team al meer dan 22 jaar gelooft dat creativiteit en diversiteit de drijvende kracht is achter hun innovatie en community.

Wakker Iets Aan’ komt wereldwijd tot leven met een zogeheten anthem film genaamd ‘Laat De Vonk Overslaan’. Dit is een short film met een geweldige cast van creators die De Sims gebruiken om hun creatieve vonk te ontsteken. Denk hierbij aan:

  • Anitta – Wereldberoemde popster en de eerste Braziliaanse artiest die een MTV Video Music Award won.
  • Alok – Schrijver en performer die de binaire genderverhouding uitdaagt.
  • Magnet – Een creatieve queer die kleurige taarten met speelse bloemelementen maakt.
  • Bob’s Dance Shop – Een entertainmentgroep die dans, muziek en mode combineert om vreugde te verspreiden en zelfexpressie te stimuleren.

In de video zien spelers de iconische groene Plumbob van De Sims vernieuwd worden als deze van creator naar creator springt. De vonk van inspiratie die daarbij vrijkomt, zorgt voor een frisse blik op de kunst, persoonlijke uitdrukking en wereld om ons heen.

Lees het blogbericht hier voor alle ins en outs omtrent de aankondiging van vandaag. Voor meer informatie over De Sims 4 volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.