GRIP: Combat Racing stijgt naar grotere hoogten in 2019

Wired Productions, Caged Element en Mindscape onthullen roadmap voor de Arcade Combat Racer en ondersteunen hiermee hun visie over games als service-model. 

Bekijk tevens de splinternieuwe GRIP: Combat Racing Accolades Trailer  

Amstelveen, 12 december 2018 – Wired Productions Ltd, een leidende, onafhankelijke uitgever van videogames, ontwikkelaar Caged Element Inc., en Mindscape kondigen met trots de roadmap aan voor GRIP: Combat Racing, waarin aankomende content en ondersteuning voor de game wordt uitgelicht.

Om de succesvolle lancering van GRIP: Combat Racing op Steam, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One op te volgen is de roadmap vol nieuwe content vandaag onthuld. Deze laat een verscheidenheid aan ontwikkelingen zien, waaronder nieuwe maps, nieuwe car packs, nieuwe modes en verschillende verbeteringen in de balans van de game.

‘GRIP is nu al lichtjaren verwijderd van zijn roots in early access en we zijn ontzettend blij dat we door kunnen gaan met deze reis’, zegt Chris Mallinson, Game Director bij Caged Elemen. ‘We hebben een op Rollcage geïnspireerde ervaring gecreëerd waar de fans op hebben gewacht. Nu kijken we vooruit naar een nieuwe fase in de ontwikkeling en schaven we aan de game om deze klaar voor de toekomst te maken. We hebben geweldige ideeën en we kunnen niet wachten om deze met jullie allemaal te delen. Dit is slechts het begin.’

Naast de nieuwe content die in de uitgebreide roadmap is opgenomen gaat GRIP: Combat Racing zich in 2019 intensiever mengen in competitieve kringen. Meer details over regionale evenementen en partnerships worden in het nieuwe jaar uit de doeken gedaan.

Accolades Trailer
Naast de onthulling van de Roadmap voor GRIP: Combat Racing is er een Accolades Trailer vrijgegeven. Deze is op het YouTube-kanaal van Mindscape te bekijken. De video laat de razendsnelle actie en de brute combat van de game zien, ondersteund door de kritieken die na release zijn verschenen.

Aanstaande racers die meer willen leren over de game kunnen reguliere PvD (Player vs. Dev) gamesessies bijwonen en ze kunnen hun vaardigheden laten zien binnen de GRIP: Combat Racingcommunity op Twitter (@gripvideogame), Facebook (@gripvideogame), op Discord en via#GRIPCombatRacing.

GRIP: Combat Racing is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, Nintendo Switch™, Xbox One en PC.