Gear.Club Unlimited 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch!

Amstelveen, 4 december 2018 – Gear.Club Unlimited 2 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. In het langverwachte vervolg op de eerste succesvolle simcade racing game voor Nintendo Switch racen spelers onder verschillende omstandigheden naar de finishlijn.Gear.Club Unlimited 2 kent 250 races, waaronder kampioenschappen, missies en uitdagingen verspreid over bijna 3000 kilometer aan asfalt, natuur, woestijn en kustlijn.

Een race winnen begint in de garage, waar spelers hun voertuigen kunnen aanpassen en personaliseren dankzij de zeven verschillende workshops. Beslissingen die je neemt in de garage hebben grote invloed op het gedrag van de auto’s en zijn daarom cruciaal in het winnen van races. Om de gehele race-ervaring af te maken is het ook mogelijk om iedere auto een unieke persoonlijkheid te geven met behulp van de kleuren en stickers.

Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten en deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content.

Gear.Club Unlimited 2 is ontwikkeld door Eden Games en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape. De game is vanaf vandaag exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch.