Game Mania organiseert gratis Fortnite Challenge in alle vestingen in heel Nederland en België

Behaal een Victory Royale in jouw Game Mania-vestiging en win mooie prijzen

Amsterdam, 30 augustus 2018 – Game Mania organiseert op zaterdag 1 september een unieke Fortnite Challenge. Iedereen die tussen 12:00 uur en 15:00 uur een pot Fortnite in de winkel wint, ontvangt een prijs. De challenge is geheel gratis en vindt plaats in alle 82 Game Mania-vestigingen in Nederland en België.

In elk van de winkels, wint de eerste die een ‘Victory Royale’ (een winst) behaalt een Turtle Beach 50P Headset en een trui van Turtle Beach. Iedereen die later een ‘Victory Royale’ behaalt in die vestiging, wint een waardebon ter waarde van €10,-. Deze waardebon kan worden ingewisseld bij iedere Game Mania-winkel voor bijvoorbeeld games, accessoires of V-Bucks.

De Fortnite Challenge is onderdeel van Game Mania’s nieuwe missie om gamers samen te brengen door middel van beleving en evenementen. “Fortnite wordt door miljoenen jongeren gespeeld, en is daarmee verreweg de populairste game van het moment,” zegt Tom Henderikx, Marketingmanager bij Game Mania: “De Fortnite Challenge vindt plaats in al onze 82 vestigingen, dus iedereen kan meedoen. Zo kunnen Fortnite-spelers elkaar ontmoeten en samen een toffe dag beleven.”

De Fortnite Challenge wordt gespeeld op de PlayStation 4 en iedere deelnemer mag één keer meedoen aan de competitie. Om in de prijzen te vallen moet je een ‘Victory Royale’ weten te behalen in de ‘Solo’-spelmodus. De Fortnite Challenge vindt plaats op 1 september tussen 12:00 en 15:00 uur in alle 82 vestigingen van Game Mania binnen Nederland en België en deelname is geheel gratis.