Game Mania opent gloednieuwe Concept Store in Utrecht met Fortnite Challenge

Ontmoet populaire YouTuber JoostSpeeltSpellen

Utrecht, 18 juli 2018 – Na het succes van de eerste concept store in Amsterdam, waar duizenden gamers aanwezig waren, opent gamespeciaalzaak Game Mania op zaterdag 21 juli haar tweede hypermoderne Concept Store in Nederland. De winkel is gevestigd in Utrecht in Hoog Catharijne en de opening wordt op een feestelijke wijze gevierd. Alle gameliefhebbers zijn welkom! Iedereen kan langskomen voor een meet & greet met populaire YouTuber JoostSpeeltSpellen of meedoen aan de spannende Fortnite Challenge, met als hoofdprijs een Elite Pro gamingheadset van Turtle Beach.

Gamers samenbrengen door de ultieme gamebeleving
De futuristische concept stores zijn het resultaat van Game Mania’s nieuwe visie om gamers samen te brengen door middel van de ultieme gamebeleving. Naast het assortiment in de winkel, vinden gamers ook een touchscreen waarop ze zowel nieuwe als aankomende gamereleases kunnen zien. Gameliefhebbers kunnen ook direct kijken of hun favoriete game op voorraad is in het winkelmagazijn of een pre-order plaatsen voor een aankomende game om exclusieve voordelen te scoren. Game Mania biedt hiermee een nog dieper en specialistischer gameportfolio aan en is er tegelijkertijd meer ruimte op de winkelvloer om te gamen. Zo is er een grote Gameboxx-unit met een gigantisch LED-scherm waar gamers samen op kunnen spelen. Bovendien worden er allerlei gamegerelateerde evenementen georganiseerd waar gamers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen gamen. Zo is er op 21 juli  tijdens de feestelijke opening van de nieuwe Concept Store een meet & greet met de bekende gaming-YouTuber JoostSpeeltSpellen en een Fortnite Challenge. Deelnemers die de befaamde “Victory Royale” weten te behalen maken kans om de hoofdprijs te winnen: een Elite Pro Turtle Beach gamingheadset t.w.v. 199,99 euro.

Feestelijke opening met extreme kortingen
De store is gelegen naast de McDonald’s in Hoog Catharijne en wordt op 21 juli om 10:00 uur feestelijk geopend. Echte gameliefhebbers zullen dit niet willen missen! De eerste 150 bezoekers krijgen een goedgevulde goodiebag met o.a. een Destiny 2 USB stick, Far Cry 5-zonnebril en een Game Mania-kortingsbon. Bovendien is er een Nintendo Switch te winnen! Deze staat in een glazen kluis met een viercijferige code, waarvan de eerste twee cijfers al door Game Mania zijn ingevuld. Bij aankoop van een product, mag elke consument gratis een gok wagen om de kluis te openen en de spelcomputer te bemachtigen. Bovendien krijgen alle klanten die dag scherpe kortingen zoals Destiny 2 voor maar 5 euro, de PlayStation 4 Fortnite-edite inclusief de game God of War voor maar 289 euro (originele prijs 438,98 euro), Xbox One X 1TB voor maar 419 euro en een Nintendo Switch met een 32GB SD card & Starter Kit voor 309 euro! Marketingmanager bij Game Mania, Tom Henderikx is blij met de nieuwe Concept Store in Utrecht: “Met de succesvolle opening van onze eerste hypermoderne gamewinkel in Amsterdam heeft ons nieuwe idee van de Concept Stores zich reeds bewezen. Bovendien past deze nieuwe vestiging in Utrecht perfect bij het vernieuwde Hoog Catharijne. Daarom zijn we blij dat we deze nieuwe Concept Store mogen openen in Utrecht en hopen we dat veel gamers langskomen voor een evenement, om een game te kopen of gewoon een potje te gamen!”

De nieuwe Concept Store van Game Mania bevindt zich op Gildenkwartier 197, 3511 DH in Utrecht en wordt zaterdag 21 juli vanaf 10 uur geopend. Iedere gameliefhebber is welkom om langs te komen!

Kijk voor meer informatie over de opening van de Game Mania Concept Store op deze website.