FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival voor de jeugd in Jaarbeurs Utrecht

Sportief evenement voor jongeren met profvoetballers, eSporters, NK Straatvoetbal en meer.

Utrecht, 4 januari 2018 – Op zaterdag 7 juli 2018 wordt de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Dit sportieve festival richt zich op jongens en meisjes van zes tot veertien jaar met een passie voor alles wat met voetbal te maken heeft. En natuurlijk zijn ouders, trainers en begeleiders ook van harte welkom.

Panna’s, gamen en meer
Het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival staat bol van voetbalactiviteiten. Zo zal onder andere het KNVB Straatvoetbal NK 4×4 2018 plaatsvinden en kunnen kinderen meedoen aan diverse wedstrijdvormen. Er zijn veldjes uitgezet waar aankomende sterspelers hun voetbalkwaliteiten en trucs kunnen perfectioneren. Ook is er beach soccer, levend tafelvoetbal, bumpervoetbal en nog veel meer. Bovendien kunnen jongens en meisjes het bij de Fun Games opnemen tegen edivisie-spelers, de eSporters van de Eredivisieclubs. Daarnaast kunnen bezoekers bij Voetbal International Kids op de foto alsof zij zelf op de cover staan van het volgende blad, en zijn er talloze leuke voetbalgadgets te koop.

Daarnaast kunnen bezoekers bij Voetbal International Kids op de foto alsof zij zelf op de cover staan van het volgende blad, en zijn er talloze leuke voetbalgadgets te koop.

Oog in oog met voetbalhelden

Naast alle sportieve activiteiten, kunnen de jongens en meisjes op het voetbalfestival ook veel over voetbal leren. Op het hoofdpodium in de FOX Sports & Eredivisie Arena zullen verschillende voetbalhelden klaarstaan om alle vragen van de jeugd te beantwoorden tijdens heuse persconferenties. Ook kunnen zij hun favoriete YouTube-sterren ontmoeten die ze de beste game-tips en tricks zullen bijbrengen.

De Derde Helft

En, terwijl de kinderen zelf op pad zijn, hebben ouders, trainers en begeleiders de mogelijkheid lekker te ontspannen in de Derde Helft, dé voetbalkantine waar ze onder het genot van een kop koffie naar de meest spectaculaire doelpunten aller tijden kunnen kijken of gezellig een potje kunnen darten. Meer informatie over alle activiteiten, bekende voetballers en YouTubers en tickets is te vinden via www.voetbalfestival.nl.