FIFA 20 onthult Zidane als FUT ICON & Ultimate Edition Cover Star

Zinedine Zidane komt na meer dan tien jaar terug naar EA SPORTS FIFA, en voor de eerste keer als ICON. Hij voegt zich bij Ronald Koeman, Andrea Pirlo, Didier Drogba en Ian Wright als de nieuwste toevoeging aan de uitbreidende verzameling aan sterren in FIFA 20. Zidane komt ook op de cover van de FIFA 20 Ultimate Edition, waarbij hij Virgil van Dijk en Eden Hazard vergezelt als cover stars voor FIFA 20. De meest gevraagde ICON tot nu toe, Zidane, heeft vele hoogtepunten gehad tijdens zijn carrière bij Juventus en Real Madrid, en hij leidde Frankrijk naar het Wereldkampioenschap.

https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/fifa-20-cover-star/ultimate-edition

Daarnaast zullen spelers ongeëvenaarde authenticiteit ervaren in The World’s Game met meer dan 30 officiële leagues, meer dan 700 teams, meer dan 17.000 spelers, en kunnen ze hun team naar succes leiden in 90 echte stadions over de hele wereld. Exclusief in FIFA 20 spring je in de grootste competities ter wereld en speel je de top van het clubvoetbal in de UEFA Champions League, ervaar Europa League-glorie, win je de Premier League Trophy en begeef je je in de sferen van de Bundesliga en de energie van La Liga.

Voor meer informatie over wat er beschikbaar is in FIFA 20 ga je naar https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20/leagues-and-clubs-authenticity. Meer nieuws over content onder licentie zoals tenues, teams en stadions zal bekend gemaakt worden voor de launch van de game.