Festival of the Lost keert terug naar Destiny 2 met een nieuwe dungeon, nieuwe Crucible-modus en nieuwe exotic

29 oktober 2019 – Vanaf vandaag is de maan niet meer het enige dat spookt in Destiny 2 – Festival of the Lost is namelijk terug! Er gaat een nieuwe dungeon open, de nieuwe modus ‘Momentum’ test hoe moedig jij bent in de Crucible en je kunt jacht maken op een nieuwe exotic, genaamd Xenophage.

Festival of the Lost
Tijdens Festival of the Lost dragen Guardians oneerbiedige maskers en vieren ze de herinneringen van zij die verloren zijn gegaan. Maar wees op je hoede: Een groeiende dreiging is altijd aanwezig! Keer daarom terug naar de Tower, pak wat snoep en herinner jezelf aan hetgeen waar je voor vecht. Versieringen voor de Tower, Haunted Forest, nieuwe customizations voor je gear en nog veel meer wachten op je.

Nieuwe dungeon
Een nieuwe dungeon gaat vandaag open voor bereidwillige fireteams of dappere Guardians die het alleen aandurven. Spreek met Eris, zij kent de weg.

Momentum: een nieuwe Crucible-modus
Lord Shaxx gooit een aantal dingen door elkaar met een nieuwe modus genaamd Momentum Control. Terwijl Mayhem zich richt op Supers, verlegt Momentum de aandacht naar gunplay. Dit is een snelle, spannende ervaring waarbij de dodelijkheid van alle wapens is opgevoerd naar 11. Je wordt aangespoord om agressief te zijn, want wanneer je andere Guardians verslaat verdien je geladen melees, granaten en Supers.

Nieuwe exotic
Het is tijd om er op uit te gaan en de Xenophage te claimen.