Philips introduces the Philips 45B1U6900CH; a SuperWide monitor with a 5MP webcam including noise-cancelling microphone.

Deze monitor combineert twee desktops en een webcam in één opstelling

Amsterdam, 4 april 2023 – Philips introduceert de Philips 45B1U6900CH, een nieuwe 44,5 inch (113 cm diagonaal) SuperWide-monitor met verschillende functies die professionals ondersteunen met multitasken. Daarnaast is de monitor uitgerust met een 5MP-webcam met ruisonderdrukkende microfoon, een resolutie van 5120 x 1440, USB-C-dock met RJ45 en een gebogen 32:9 SuperWide-scherm voor een extra brede kijkhoek van 178/178-graden.

De productiviteit van de workflow verhogen
Het 44,5inch-scherm en de 32:9 SuperWide-beeldverhouding van de Philips 45B1U6900CH stelt professionals in staat om gemakkelijk meerdere vensters te openen. Ook kunnen gebruikers video’s bekijken in een extra breed perspectief, zonder dat hier een tweede monitor aan te pas moet komen. Het Curved VA-paneel met een kromming van 1500R en een extra brede kijkhoek van 178/178-graden zorgt bovendien voor heldere, contrastrijke beelden en een meeslepende ervaring.

Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead van Philips Monitors en IT-accessoires: “We zijn erg blij met de release van de Philips 45B1U6900CH. De grootte en verhouding van het scherm samen met de extra functies, zoals de USB-C-dockingmogelijkheden en de webcam met ruisonderdrukkende microfoon, maken het een ideale keuze voor professionals die veel van hun monitor verwachten”.

Heldere communicatie met de 5MP-webcam
Een ander belangrijk kenmerk voor het verhogen van de productiviteit is de 5MP-pop-up-webcam. De monitor is uitgerust met een 5MP-webcam die beschikt over een ruisonderdrukkende microfoon voor een verbeterde video-ervaring en heldere communicatie tijdens werkoverleg. De 5MP-webcam is daarnaast ook uitgerust met Windows HelloTM-gezichtsherkenning. De geavanceerde sensoren voor gezichtsherkenning loggen elke gebruiker binnen enkele seconden in op al hun Windows-accounts.

Extra functies voor de Philips 45B1U6900CH
Een andere belangrijke functie om de werkruimte te verbeteren, is de USB-C-dockingmogelijkheid met RJ45. Dit dockingsysteem stelt professionals in staat om een netwerkverbinding tot stand te brengen met RJ45, hun aangesloten apparaten te voorzien van stroomtoevoer, een extern apparaat aan te sluiten voor snelle gegevensoverdracht en video-uitvoer met hoge resolutie te ervaren.

Naast deze USB-C-dockingmogelijkheid heeft de Philips 45B1U6900CH nog veel andere functies die professionals helpen met hun dagelijkse taken. Denk onder andere een haak om een headset aan op te hangen, een MultiClient Integrated KVM-schakelaar waarmee een dual screen-setup op dezelfde monitor kan worden bediend en Display HDR 400 voor VESA-gecertificeerde, hoogwaardige kleuren. Tot slot zorgt de altijd aanwezige blauwlichtfilter met een TUV Rheinland Eyesafe RPF 50-certificering voor bescherming tegen vermoeide ogen veroorzaakt door blauw licht. Dit alles maakt de Philips 45B1U6900CH de ideale monitor voor professionals die hun workflow-productiviteit willen verbeteren.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips 45B1U6900CH is nu verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 1189.