ELECTRONIC ARTS & MAXIS KONDIGEN DE SOFT-LAUNCH AAN VAN DE SIMS MOBILE IN BRAZILIË

Bekijk de soft-launchtrailer voor De Sims Mobile hier. 

10 mei, 2017 – Electronic Arts en Maxis hebben vandaag aangekondigd dat De Sims™ Mobile, een compleet nieuwe Sims-ervaring waarin de speler zijn fantasie kan gebruiken om Sims te maken en met het leven te spelen, nu gratis als soft-launchdownload beschikbaar is in de App Store en op Google Play in Brazilië en later in andere regio’s.

De Sims Mobile, ontwikkeld door de makers van De Sims en de SimCity-games, is geïnspireerd op de Legacy Challenges in De Sims 4 waarin spelers worden gestimuleerd om een succesvolle familie van meerdere generaties op te bouwen en onderweg unieke erfstukken te ontgrendelen en te verzamelen. Naarmate spelers verder komen, bieden deze krachtige erfstukken verschillende gameplay-voordelen waarmee Sims hun levensdoelen in de game kunnen bereiken.

In De Sims Mobile kunnen spelers daarnaast op een bijzondere manier met hun vrienden in het echte leven omgaan. Hun Sims kunnen feesten geven en bezoeken, relaties als beste vrienden, aartsvijanden of zielsverwanten en meer ontwikkelen met de Sims van hun échte vrienden en belangrijke momenten samen in het spel delen. Van het maken van geweldige Sims en het vormgeven van Sims’ verhalen, tot het verzamelen van waardevolle beloningen en het delen van ervaringen met vrienden, de opties om met het leven te spelen zijn eindeloos.

De Sims Mobile is nu in Brazilië als gratis download verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten. Fans van de Sims en mobiele gamers uit de rest van de wereld hoeven niet lang te wachten op de officiële release.

Ga, om up-to-date te blijven en, voor het allerlaatste nieuws naar www.TheSims.com/Mobile