EERSTE FARMING SIMULATOR 22 GAMEPLAY VANDAAG TE ZIEN OP FARMCON

GIANTS Software vat de eerste FarmCon dag samen

GIANTS Software heeft het startsein gegeven aan het jaarlijkse FarmCon evenement de onthulling van nieuwe seizoenscycli in Farming Simulator 22. Vandaag heeft de uitgever en ontwikkelaar van de bekroonde serie de allereerste gameplay op de planning staan, samen met meer informatie en presentaties. Farming Simulator 22 is vanaf 22 november verkrijgbaar op PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

FarmCon 21 is te zien vanaf 21 t/m 23 juli op het officiële GIANTS Software Twitch kanaal. De stream begint dagelijks om 20:00 CEST.

De show tot nu toe: seizoenscycli, nieuwe VS maps en meer

  • Demonstratie van seizoensveranderingen – kijk hier
  • Presentatie van de nieuwe VS map ‘Elmcreek’ – kijk hier
  • Achter de schermen van de Cinematic Trailer
  • We zelfpublicatie betekent voor Farming Simulator
  • Precision Farming-praat met John Deere

Vandaag op de planning: gameplay onthulling, engine updates en loterijen

Op de tweede FarmCon dag zal de focus liggen op de gameplaypremiere van Farming Simulator 22, waar fans de allereerste in-game beelden kunnen zien. Daarnaast zullen de ontwikkelaars de grote verbeteringen en gloednieuwe features van de GIANTS Engine 9 tonen. Ook zal er een Q&A sessie zijn en een loterij met als grote prijs de game Farming Simulator 22. Toegewijde Discord chatrooms met ontwikkelaars geven fans de kans om direct met GIANTS Software te praten.

Nog meer op komst: nieuwe gewassen en aanpassingsopties

Vrijdag 23 juli draait volledig om de drie nieuwe gewassen (druiven, olijven en sorghum), verschillende aanpassingsopties en geluidsverbeteringen. Ook zal er een Bale Stacking Challenge met echte tractoren plaatsvinden. Zaterdag en zondag (24 en 25 juli) zijn gereserveerd voor het derde seizoen van de eSports competitie, de Farming Simulator League. De finale is live te zien op 25 juli op 10:00 CEST op Twitch en YouTube.

FarmCon is het officiële en jaarlijkse community evenement voor modders, ontwikkelaars en spelers van de Farming Simulator serie. Fans kunnen sinds 2016 elkaar ontmoeten op FarmCon om te praten met GIANTS Software en andere spelers. Bezoek voor meer informatie de officiële Farming Simulator website.