EERSTE BLIK OP DONG ZHUO IN TOTAL WAR: THREE KINGDOMS

Creative Assembly presenteert deze tirannieke krijgsheer in een nieuwe gameplay video

Trailer (kort): YouTube
Trailer (lang): YouTube

Kijk toe terwijl de wereld instort wanneer Dong Zhuo de controle over China neemt in de nieuwste video van Total War: THREE KINGDOMS. Land veroveren en chaos veroorzaken, hij zal er alles aan doen om hen die hem in de weg zitten te verwijderen. Omarm je innerlijke tiran en bekijk de video hier.

Dong Zhuo wordt gedreven door hebzucht en heeft een behoefte om angst op te wekken. Daarom schiet hij iedereen neer die tegen hem is! Zijn speelstijl is gebaseerd op het executeren van overheidsfunctionarissen, het beweren dat de vazalstaten van hem zijn en het beperken van partijen die te zwak zijn om te winnen. Met de Han-dynastie in zijn klauwen en de kracht van zijn intimidatie, zal de overwinning spoedig in zijn handen zijn.

Spelers kunnen de Dong Zhuo-campagne vrijspelen door het verslaan van zijn leger in een gevecht of door de rang van keizer te bereiken. Het totale aantal speelbare krijgsheren komt hiermee op 12. Elk van de krijgsheren heeft zijn unieke krachten die ze moeten gebruiken om het oude China te verenigen.

Total War: THREE KINGDOMS komt op 23 mei uit voor PC. Meer details over THREE KINGDOMS kun je op Steam terugvinden.

Voor het laatste nieuws over de titel en de andere Total War games kun je abonneren op het Total War™ YouTube-kanaalof ons volgen op Twitter en Facebook.