EA viert de manieren waarop De Sims de levens van miljoenen mensen heeft beïnvloed met nieuwe campagne

Sinds zijn release heeft De Sims een authentieke en betekenisvolle rol gespeeld in de manieren waarop mensen zichzelf uiten. Deze virtuele wereld heeft miljoenen spelers geraakt en zijn er verhalen ontstaan, vol met creativiteit, zelfexpressie en inclusiviteit.

De impact is gigantisch voor vele spelers – luister nu naar enkele persoonlijke verhalen in de nieuwe “De Sims: Speel Met Het Leven” video: http://www.youtube.com/watch?v=cNPqYhAfM-g

Om deze inspirerende verhalen te vieren nodigt EA de community uit om met het leven te spelen. Dit is een uitnodiging die veel verder reikt dan speelsessies met de game en die ook betrekking heeft op het echte leven. De Sims stelt spelers in staat om hun verbeelding tot leven te laten komen door ze een leeg canvas te geven, waarmee ze verhalen over de game en over zichzelf kunnen vertellen. EA en De Sims hebben een gezamenlijke missie om meer verhalen van spelers te delen dan ooit tevoren. Spelers kunnen hun eigen verhalen delen middels de hashtag #PlayWithLife, om gehoord te worden binnen De Sims-community en daarbuiten.

EA gaat verder met het vieren van alle manieren waarop spelers met het leven spelen in De Sims, onder andere met behulp van een frisse look en splinternieuwe content in De Sims 4™ Eiland Leven. Deze expansion pack is nu beschikbaar voor PC via Origin™, Xbox One en PlayStation®4. Om meer te weten te komen over de festiviteiten houd je de officiële website en onze blog in de gaten. Maak bovendien onderdeel uit van de viering via Twitter, Instagram en Facebook.