NHL 19 EA Sports

EA SPORTS™ NHL™ 19 NU VERKRIJGBAAR VOOR PLAYSTATION®4 EN XBOX ONE

Schaats op buitenbanen, geniet van revolutionaire gameplay-technologie met RPM Tech en speel met ijshockey-legenden uit heden en verleden

REDWOOD CITY, Calif., – 14 september 2018 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag EA SPORTS™ NHL™ 19 uitgebracht. In deze game kunnen spelers kennismaken met de World of CHEL, waarin ze buiten kunnen spelen en een reis kunnen maken vanaf open water naar de profs. NHL™ 19, dat mogelijk wordt gemaakt door de revolutionaire RPM Tech gameplay-technologie, werkt met gloednieuwe botsingsfysica-systemen voor schaatsers die ervoor zorgen dat de game beter oogt, aanvoelt en speelt. Meer dan 200 speelbare ijshockey-legenden bieden fans de mogelijkheid om met en tegen de allerbeste spelers te spelen die ooit het ijs opgingen.

“NHL® 19 is de eerste game waarin we een ervaring hebben kunnen creëren die verder gaat dan prof-schaatsen, en die fans in staat stelt om van alle vormen van ijshockey te genieten; van bevroren vijvers op parkeerplaatsen en grote buitenfestivals tot de arena’s van de profs”, aldus Sean Ramjagsingh, Senior Producer, NHL™ 19. “We zijn ook ongelooflijk enthousiast over het niveau van de innovatie dat RPM Tech toevoegt aan de gameplay. We hebben hier ongelooflijk veel feedback op kunnen krijgen tijdens onze open bèta, zodat NHL™19 het beste EA SPORTS NHL-game is geworden dat we ooit hebben gemaakt.”

In NHL™ 19 kunnen spelers op buitenbanen spelen via het voortgangscentrum World of CHEL, dat EA SPORTS Hockey League, NHL™ THREES Drop-In en twee nieuwe game modes, NHL® ONES and Pro-Am, combineert. In NHL® ONES nemen drie spelers het tegen elkaar op in een feestelijk king of the hill-toernooi: een dynamische 1v1v1 free-for-all zonder regels en onderbrekingen. Spelers winnen wedstrijden om te promoveren naar nieuwe buitenlocaties en hun positie in het dagelijkse klassement te verdedigen. Vorderingen en beloningen die je hebt verdiend in World of CHEL kunnen worden toegepast op de Create-A-Character van alle spelers, zodat ze de gameplay kunnen aanpassen met nieuwe spelereigenschappen en vaardigheden, en kan je laten zien wie ze zijn met meer dan 900 nieuwe accessoires.

De kern van NHL™ 19 wordt gevormd door de geavanceerde Real Player Motion (RPM)-technologie in de game, die beweging en animaties verbetert waarop ze worden gepresenteerd. RPM Tech zorgt voor explosief schaatswerk dat beïnvloed is door de snelheid en creativiteit in de sport, waardoor spelers meer controle, een snellere acceleratie en meer respons krijgen als ze zich op en neer over het ijs verplaatsen, resulterend in de meest responsieve gameplay in de geschiedenis van de franchise. RPM Tech wordt gekoppeld aan een nieuw systeem voor botsingsfysica, dat zorgt voor contextgevoeligere bodychecks en grotere en betere botsingen met een ongelooflijke dynamiek. Deze dynamiek is gebaseerd op snelheid, grootte en het raakpunt.

Fans kunnen eer betonen  aan de sterren uit het verleden dankzij de beschikbaarheid van legenden, inclusief meer dan 200 van de beste spelers aller tijden, waaronder Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Patrick Roy, Teemu Selanne, Peter Forsberg, Jean Beliveau en nog veel meer. Spelers kunnen meedoen als Hero Teams, waarin teams van supersterren uit het verleden en het heden worden gecombineerd voor een ultieme fantasy matchup. Speel met de allerbesten uit alle tijdperken in zowel singleplayer als multiplayer modes.

De ijshockeycultuur schittert in NHL™ 19, omdat spelers voor het eerst unieke looks kunnen creëren met lifestyle-uitrusting en kleding. Je kunt op buitenbanen hoodies, jacks, parka’s, wintermutsen en nog veel meer dragen, inclusief authentieke kleding van merken als Adidas.

EA SPORTS NHL™ 19, dat is beoordeeld als PEGI is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de PlayStation®4 en Xbox One voor €59,99 EUR. Voor meer informatie over EA SPORTS NHL bezoek je de website op www.easports.com/NHL. EA Access-abonnees op de Xbox One kunnen NHL™ 19maximaal 10 uur gratis spelen en een korting van 10% krijgen bij aankoop van het volledige spel*.