EA SPORTS™ NHL™ 19 NODIGT IJSHOCKEYFANS UIT VOOR OPEN BÈTA

Stort je op het ijs en in de actie vóór de wereldwijde release

Bekijk de open-bètatrailer

27 juli 2018 – Vandaag nodigt EA SPORTS™ NHL™ 19-spelers uit voor een open bèta waarin ze The World of CHEL kunnen ervaren: een evolutie van de populaire EA SPORTS Hockey League-modus waarin een uniform progressie- en configuratiesysteem voor zelfgemaakte spelers wordt geïntroduceerd. In de bèta kunnen spelers het ijs op gaan in de gloednieuwe game modes als NHL ONES, evenals modes als THREES Drop-In, EASHL Drop-In, Clubs-modes en Online Versus met de 31 huidige NHL-teams.

Met de progressie- en aanpassingsmogelijkheden van The World of CHEL biedt NHL 19-spelers de vrijheid om de speler te creëren en besturen die ze altijd al wilden zijn. In de bèta kunnen spelers hun schaatsers aanpassen met 15 verschillende eigenschappen en 21 verschillende specialisaties. Daarnaast kunnen ze hun goalie aanpassen met zes eigenschappen en negen specialisaties. De bèta bevat verder honderden vrij te spelen items, zoals (capuchon)jassen, parka’s en mutsen om een unieke uitstraling te creëren met lifestyle-uitrustingen en -kledingstukken, die zijn geïnspireerd door de league.

Ook Real Player Motion (RPM)-technologie maakt haar debuut in NHL™ 19, en bètaspelers krijgen de kans om de meest realistische schaatservaring in de geschiedenis van de serie te beleven. Via Explosive-Edge skating krijg je controle, acceleratie en creativiteit, zodat je de snelle ontwikkelingen in de NHL van tegenwoordig bij kunt houden. Je hebt nog nooit zo veel controle gehad over hoe je over het ijs heen gaat.

De open bèta loopt vanaf vandaag tot en met 2 augustus. Spelers kunnen de open bèta downloaden via de Xbox Marketplace of de PlayStation Store. Feedback op de NHL™ 19-bèta kan worden gedeeld op https://answers.ea.com/t5/NHL-19-Beta/ct-p/nhl-19-beta-en en door gebruik te maken van de hashtag #NHL19Beta op FacebookTwitter en Instagram.

EA SPORTS NHL™ 19 wordt wereldwijd uitgebracht op 14 september 2018 voor de Xbox One en PlayStation®4. Spelers kunnen als eerste van open water naar de pro’s gaan en op 11 september 2018 drie dagen eerder toegang tot het volledige spel krijgen, als ze de NHL™ 19 Ultimate Edition of de NHL™ 19 Legend Edition pre-orderen.* EA Access-leden kunnen vanaf 6 september 2018 wel tien uur lang spelen via de EA Access Play First-proefversie.** Voor meer informatie over EA SPORTS NHL™ bezoek je de website via www.easports.com/NHL.