EA SPORTS™ maakt de twaalfde man van het FIFA 23 Team of the Year bekend

De community heeft bepaald wie de twaalfde speler in het Team of The Year is

Vrijdag 27 januari 2023 – EA SPORTS™ heeft vandaag bevestigd dat Erling Haaland van Manchester City de twaalfde man van het FIFA 23 Team of The Year (TOTY) is geworden en daarmee de laatste plaats inneemt in het TOTY. Na de bekendmaking van het EA SPORTS™ FIFA TOTY XI konden fans in-game stemmen op hun favoriete twaalfde man en die speler die nu is toegevoegd aan het TOTY-collectief.

Fans konden stemmen in FIFA Ultimate Team™. Hier behaalde Haaland 60% van de stemmen en passeerde daarmee Federico Valverde van Real Madrid en ploeggenoot João Cancelo van Manchester City. De statistieken van Haaland waren verbazingwekkend in 2022: 37 doelpunten in 32 wedstrijden, 120 schoten en 34 gecreëerde kansen. Haaland begon zijn Manchester City-carrière met een knaller: hij verbrak het record van meeste doelpunten in de eerste 5 (9) en 10 (15) Premier League wedstrijden en werd daarnaast ook de eerste speler die in de eerste 4 uitwedstrijden scoorde.

Haaland’s TOTY-item zal vanaf vandaag, vrijdag 27 januari, beschikbaar zijn in FUT.

FIFA 23 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PS4 en Xbox One. Volg @EASPORTSFIFA op TwitterInstagram en YouTube om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws, aankondigingen en ons te laten weten wat je vindt. Voor het laatste nieuws over FIFA Mobile of om te downloaden op iOS en Android ga je naar: https://www.ea.com/nl-nl/games/fifa/fifa-mobile