EA SPORTS FIFA en PSV kondigen samenwerking aan

Electronic Arts en PSV gaan een partnership aan voor drie jaar

Content
Na jaren van nauwe samenwerking sluiten EA SPORTS FIFA en PSV een meerjarig partnership. Deze samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om nieuwe initiatieven voor de fans van zowel de game als de club te ontwikkelen. Dit soort projecten zullen ervoor zorgen dat de game, spelers en afdelingen van de club zoals de PSV Fan Store, elkaar in de komende jaren nog verder gaan versterken. Er zal gezamenlijk content worden geproduceerd voor de sociale kanalen van de club en van EA, zoals dit seizoen reeds gedaan werd met spelers van het eerste elftal in verschillende video’s, en de spelers zullen ook komend seizoen weer regelmatig in de spotlight worden gezet als ze uitverkozen worden in het EA SPORTS FIFA Team of the Week.

Waardevol
“We zijn erg verheugd dat we de bestaande samenwerking met EA hebben omgezet in een partnership,” reageert commercieel directeur Frans Janssen van PSV. “Dit onderstreept onze ambities om PSV esports de komende jaren sportief en commercieel verder uit te bouwen. De steun van een internationaal merk als EA SPORTS FIFA is daarin van grote waarde.”

EA SPORTS FIFA 20
EA SPORTS FIFA 20 wordt ontwikkeld door EA Vancouver en EA Romania en is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vorige week werd al aangekondigd dat het Nederlandse commentaar in de komende editie verzorgd zal worden door Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Om meer te weten te komen over de game ga je naar https://www.ea.com/games/fifa/fifa-20 of sluit je aan bij EA SPORTS FIFA community op Facebook, Instagram en Twitter @easportsfifa.