EA SPORTS™ F1® 22 lanceert binnenkort nieuwe update, inclusief speciale Ferrari Giallo Modena-livery

Spelers kunnen ook aan de slag met het Shanghai International Circuit als onderdeel van de gratis circuit-update

Bekijk de Ferrari-livery video hier

Redwood City, Californië – 7 september 2022 – Codemasters™ en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) brengen binnenkort gratis Scuderia Ferrari-update uit in EA SPORTS F1® 22 ter viering van de GP van Italië. De update voegt speciale, tijdelijk beschikbare Giallo Modena-items toe, inclusief een Ferrari-livery, uniformen voor coureurs en pit crew, en helmen en laarzen, die vandaag voorafgaand aan de FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2022 zijn gelanceerd door Ferrari. De items zijn vanaf 12 september voor alle spelers gratis beschikbaar in-game voor een hele maand. De update bevat ook het Shanghai International Circuit en een Zhou Guanyu weekly-event ter ere van het Chinese Midherfsfestival. EA SPORTS F1® 22 is beschikbaar op PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, en PC.

De livery is oorspronkelijk ontworpen als eerbetoon aan de Grand Prix van Italië. De livery roept Ferrari’s trotse roots in het racen en passie op en bevat het nieuwe exclusieve logo dat eerder dit jaar door de Prancing Horse Company werd uitgebracht.

“We zijn verheugd om Ferrari te helpen tijdens dit speciale moment en dit iconische nieuwe beeld dat zij hebben ontwikkeld naar F1 22 te brengen,” zegt Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director bij Codemasters. “Onze studio is een gevestigde naam als het gaat om het creëren van authentieke race-ervaringen. Toevoegingen als deze maken extra duidelijk hoe sterk de game is geïntegreerd in de wereld van Formula 1.”

De update bevat ook nieuwe in-game uitbreidingen, zoals het Shanghai International Circuit. De track in China volgt Portimao op dat vorige maand werd toegevoegd aan de game.

Om het Chinese Midherftsfestival te vieren krijgen spelers de kans om deel te nemen aan een speciale challenge in het gratis weekly-event genaamd “A Bright Start to F1”. Spelers moeten Zhou Guanyu van Alfa Romeo zijn beste finish ooit bezorgen in de Formula 1 door zowel zijn jeugdheld Fernando Alonso als zijn teammaat Valtteri Bottas in te halen met nog zes laps te gaan. Spelers die tussen 12 en 15 september 7e of hoger eindigen in de Singapore Grand Prix spelen een customisable Kahaku Koi-livery vrij. Meer informatie over de challenge is maandag in de blog van F1® 22 te vinden.

Voor nieuws over F1® 22 ga je naar de Formula 1-gamewebsite of volg je de sociale kanalen op InstagramTwitterTikTok en YouTube.

*F1 22 en alle game-updates zijn vereist om te spelen