EA SPORTS™ F1 22 dit weekend gratis te spelen

Nieuwe, op de VS-geïnspireerde items, gratis beschikbaar voor alle spelers

Domineer het circuit van Austin met behulp van McLaren-coureur Daniel Ricciardo. Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/tGe5eB88YwI

Redwood City, Californië – 18 oktober, 2022 – Codemasters™ en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kondigen het ‘Free Play’-weekend* aan om de aankomende FORMULA 1 ARAMCO UNITED STATES GRAND PRIX 2022 te vieren. De geliefde McLaren-coureur Daniel Ricciardo is in de simulator gestapt om spelers een ‘How To’-guide te geven hoe ze het beste kunnen racen op de Circuit of the Americas. Daarnaast zijn er een aantal op de VS-geïnspireerde in-game-items die gratis beschikbaar zijn**. Tijdens het weekend zal er ook een speciale prijsactie lopen voor degenen die het spel willen kopen.

Van 20 tot 24 oktober*** krijgen spelers wereldwijd de mogelijkheid om F1® 22 gratis te spelen gedurende het Amerikaanse raceweekend. De game is gratis te spelen op PlayStation®4 en PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S, en PC (Steam). Nieuwe spelers hebben ook de mogelijkheid om de game met korting aan te schaffen, waarbij alle in-game-progressie gedurende de gratis proefperiode overgedragen wordt.

Om huidige en nieuwe spelers te helpen, is de studio een samenwerking aangegaan met Daniel Ricciardo. Samen met hem hebben ze een ‘How To’-guide gemaakt met zijn beste tips, trucs en geheimen over hoe spelers het snelste rondje kunnen rijden op het circuit van Austin. Verteld vanuit zijn persoonlijke ervaring en met zijn charismatische persoonlijkheid, gaat Ricciardo dieper in op zijn technische kennis zoals rempunten, moeilijke bochten, passeren en DRS-zones en legt hij uit hoe dit circuit gedomineerd kan worden.

“Met het Circuit of the Americas om de hoek wilden we iets speciaals doen en zoveel mogelijk spelers het nieuwe tijdperk van de Formula 1 laten beleven,” zei Paul Jeal Senior Director F1® Franchise bij Codemasters. “Gedurende het gratis proefperiode-weekend kan iedereen voor een korte tijd de spanning en sensatie ervaren van Formula 1 en we kunnen ons geen betere coach wensen die ons het circuit laat zien dan Daniel Ricciardo.”

Voor meer nieuwe over F1® 22 bezoek je de Formula 1-gamewebsite en volg je de sociale kanalen op InstagramTwitterTikTok en YouTube.

*Gratis proefperiode van beperkte duur. Proefperiode is onderhevig aan verandering. Gratis proefperiode loopt van 00:00 AM PT op 20 oktober 2022 tot 23:59 PM PT op 24 oktober 2022. Internetverbinding, EA-account en acceptatie van EA-gebruikersovereenkomst (terms.ea.com) vereist om te spelen. Het privacy- en cookiebeleid van EA is van toepassing (privacy.ea.com). Voor toegang op bepaalde platforms is mogelijk een premium platformaccount vereist. Extra content in het spel kan worden gekocht en is beschikbaar voor verder gebruik in het volledige spel; gekochte content wordt niet terugbetaald na afloop van de trial.

**F1 22 en alle game-updates vereist om te spelen.

***Alleen voor PlayStation en Steam. De Free Trial van Xbox eindigt op 23 oktober.