EA en Velan Studios onthullen nieuwe ‘This is Knockout City’ trailer

Bekijk hier de ‘This is Knockout City’ trailer

Donderdag 25 maart 2021 – Welkom in Knockout City! EA en Velan Studios hebben een nieuwe gameplaytrailer voor de team-based multiplayergame Knockout City onthuld. Het spel is beladen met over-de-top actie en bevat zenuwslopende, competitieve gameplay. Spelers kunnen een team vormen met vrienden, hun speelstijl verfijnen, hun personages personaliseren aan de hand talloze customization-opties en vele verschillende strategieën uitvoeren. En of de zes verschillende baltypen nog niet genoeg zijn: spelers kunnen ook zélf transformeren in een bal, als ze vangen, ontwijken, tackelen en andere spelers voor de gek houden in de strijd om trefbal dominantie.

https://www.youtube.com/watch?v=iC3tmKYWOkM

Knockout City is eenvoudig om op te pakken, maar skills vormen de sleutel tot succes: de ervaring is diepgaand, competitief en zit boordevol verrassingen. Van Knockout Roundabout’s drukke straten vol met verkeer, tot aan daken op duizelingwekkende hoogte in Rooftop Rumble.

Spelers krijgen tijdelijk toegang tot een gratis proefversie van de game als deze wordt uitgebracht op 21 mei. De trial is speelbaar op PC via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Alle progressie die hierin wordt behaald, wordt vervolgens meegenomen als een speler besluit de volledige game aan te schaffen. Spelers die ervoor kiezen om Knockout City aan te schaffen tijdens de gratis proefversie ontvangen additionele cosmetische beloningen.

Krijg alvast een voorproefje op deze zinderende nieuwe competitie, die wordt gecombineerd met humor en een absurde twist op trefbal. Bekijk de nieuwe ‘This is Knockout City’ trailer hier.