EA BREIDT HAAR ABONNEMENTSDIENST UIT NAAR PLAYSTATION®4

Voor het eerst kunnen spelers op PS4™ profiteren van de voordelen van EA Access

Redwood City, Calif. 7 mei 2019 – Vandaag heeft Electronic Arts Inc. aangekondigd dat EA Access* naar het PlayStation®4 (PS4™)-systeem komt. Vanaf juli kunnen spelers een maand- (adviesprijs** € 3,99) of jaarabonnement (adviesprijs** € 24,99) nemen via de PlayStation®Store. Met de toevoeging van het PlayStation®4-systeem aan de al bestaande lidmaatschapsdiensten op Xbox One en PC via Origin™, biedt EA nu haar abonnementsdiensten aan op meer platforms dan andere uitgevers.

“We blijven investeren in digitale en abonnementsdiensten en het is een geweldige kans om onze games beschikbaar te maken voor nog meer mensen op beide consoles,” aldus Matt Bilbey, Executive VP of strategic growth. “Ons doel is om spelers meer mogelijkheden te geven om onze games te spelen waar en wanneer ze maar willen, en we zijn blij dat we de dienst naar PlayStation®4 kunnen brengen.”

Als lid van EA Access kunnen spelers Play First-proefversies spelen, waarmee ze de meeste nieuwe EA-games tot wel 10 uur lang kunnen uitproberen. Abonnees profiteren ook van een korting van 10% op aankopen van volledige games, uitbreidingen, in-game voorwerpen en nog veel meer. Daarnaast kunnen spelers zich uitleven op een groeiende collectie van de beste EA-games, waaronder franchises als Battlefield™, EA SPORTS™ FIFA, Star Wars™ Battlefront™ en nog veel meer.

Om op de hoogte te blijven van al het nieuws over EA Access en je aan te melden voor meer informatie , ga je naar https://www.ea.com/nl-nl/ea-access/ps4.