Duos vanaf morgen beschikbaar in Apex Legends

Ontdek wat je nog meer kan verwachten tijdens het The Old Ways event met deze nieuwe gameplay-trailer

Maandag 6 april 2020 – Respawn heeft een nieuwe gameplay-trailer van Apex Legends uitgebracht, waarin spelers een voorproefje krijgen van alle actie die ze kunnen verwachten tijdens het lore event “The Old Ways”. Deze begint morgen en loopt door tot 21 april. Spelers kunnen het tijdens het event opnemen tegen hordes Prowlers in Bloodhound’s Town Takeover, en talloze nieuwe exclusieve eventskins ontgrendelen, waaronder de Young Bloodhound Skin. Daarnaast voegt Respawn vanaf morgen ook permanent duos en maprotatie toe, zodat spelers Duos of Trios kunnen spelen op Kings Canyon en World’s Edge.

Hier kun je een eerste voorproefje krijgen van de actie in de nieuwe gameplay-trailer van The Old Ways.

Vanaf morgen voert de ongrijpbare meesterjager Bloodhound spelers mee terug naar The Old Ways in de Town Takeover op World’s Edge: “Bloodhound’s Trials”. In deze omheinde arena nemen spelers het op tegen angstaanjagende Prowlers, om zo felbegeerde high-tier loot in handen te krijgen. Het Old Ways event heeft gloednieuwe beloningen die zijn geïnspireerd op de nieuwste Stories from the Outlands: The Old Ways-trailer en kondigt de terugkeer aan van acht Legendary Hunt Skins die je direct kunt aanschaffen.

De volledige blog-post is hier te vinden.

Apex Legends™ is een gratis speelbare battle royale-game, waarin legendarische personages de strijd met elkaar aangaan voor glorie, beroemdheid en fortuin op de randen van de Frontier. Speel nu gratis op Xbox One, PlayStation 4, en Origin voor PC: http://x.ea.com/57366.