DRAGON BALL FighterZ en Ni No Kuni II speelbaar op BANDAI NAMCO-stand tijdens Firstlook Festival 

Lyon, 5 oktober 2017 – BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag aangekondigd dat DRAGON BALL FighterZ en Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM speelbaar zullen zijn op Firstlook Festival, het grootste game-evenement in de Benelux dat van 7 tot en met 8 oktober plaats vindt in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze games zullen pas in 2018 uitkomen, maar Firstlook-bezoekers kunnen op de Bandai Namco-stand al een exclusieve hands-on sessie krijgen.

DRAGON BALL Fighterz is de nieuwste game in de populaire DRAGON BALL-serie, die teruggrijpt naar de roots van de franchise: razendsnelle 2D fights met visuals die recht uit de anime lijken te komen. Door de kracht van de Unreal Engine kun je de anime beleven met prachtige graphics in 60FPS en 1080p resolutie (hoger op PS4 Pro en Xbox One X). Maak je klaar om je vrienden af te maken in 3v3-gevechten met de populairste personages uit het DRAGON BALL-universum!

DRAGON BALL FighterZ wordt in februari 2018 uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en PC via STEAM.

Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM is het vervolg op de verrassende PS3-game Ni No Kuni: Wrath of the Witch King, dat door critici op handen werd gedragen. Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM vertelt het verhaal van een afgezette koning en zijn reis om zijn eigen koninkrijk op te bouwen en de wereld te verenigen. Ontdek een prachtige wereld en een aangrijpend verhaal in deze gloednieuwe RPG, ontwikkeld door LEVEL-5.

Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM komt op 19 januari 2018 uit voor PlayStation 4 en PC.

Firstlook is in tien jaar tijd met 25.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste gaming-event van de Benelux, waar de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de gamers getoond worden. DRAGON BALL FighterZ en Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM komen pas in uit in 2018, maar op de BANDAI NAMCO-stand kun je de games nu al uitproberen.