DIRT 5 lanceert op 6 november

Maandag 7 september 2020 – Codemasters® bevestigt vandaag dat DIRT 5 op 6 november 2020 wordt uitgebracht voor de PlayStation®4, Xbox One en PC. De nieuwe releasedatum stelt Codemasters in staat om alle versies van de game in een korter tijdsbestek uit te brengen. De versies voor de next-gen-consoles worden later dit jaar verwacht.

“DIRT 5 heeft veel lovende kritieken ontvangen met als hoogtepunt de gamescom 2020 Best Racing Award”, zegt Frank Sagnier, Chief Executive Officer bij Codemasters. “De nieuwe releasedatum stelt ons in staat om te profiteren van de lancering van de next-gen-consoles, die ook gepland staan voor later dit jaar”.

DIRT 5 wordt op vrijdag 6 november 2020 uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Later dit jaar komt de game ook naar Xbox Series X en PlayStation 5. Spelers die de Amplified Edition kopen krijgen exclusieve content en drie dagen eerder toegang tot de game. DIRT 5 ondersteunt zowel Xbox Smart Delivery en PlayStation’s gratis upgrade wanneer spelers overstappen naar Xbox Series X of PlayStation 5.

Blijf op de hoogte van al het DIRT 5-nieuws en volg updates vanuit de studio op Instagram, YouTube, Twitter en Facebook.