Destiny 2’s nieuwste raid ‘Vow of the Disciple’ lanceert op 5 maart

Teams over de hele wereld strijden tegen elkaar om de raid als eerste uit te spelen

Donderdag 3 maart 2022 – Bungie lanceert op 5 maart de nieuwe raid ‘Vow of the Disciple’ in Destiny 2. Spelers proberen een duister geheim te ontdekken in het Piramide-schip dat in de onheilspellende moerassen van Savathûn’s Throne World ligt. Teams over de hele wereld gaan aankomende zaterdag proberen om als eerste de raid uit te spelen in een World First Raid Race.

Raids zijn pinnacle-activiteiten voor zes personen in Destiny 2. Fireteams over de hele wereld maken zich op voor hun kans op de World First-titel en de kampioenschapsriem. Terwijl fireteams de raid proberen uit te spelen, kunnen fans online meekijken. Meer informatie is beschikbaar op de officiële website.

Spelers die graag mee willen doen aan de World First Raid Race moeten rekening houden dat in de eerste 24 uur de Contest Mode actief is. Dit houdt in:

  • Contest Mode is 24 uur actief en schaalt iedere speler 20 power levels beneden elke encounter.
  • Power verkregen via het artifact is uitgeschakeld in Contest Mode.
  • De Power Cap voor ieder team is 1530. Spelers die een hoger level hebben krijgen geen extra voordelen.

Spelers die de raid snel genoeg uitspelen krijgen de mogelijkheid om exclusieve raid-items te bemachtigen via Bungie Rewards. Bungie Rewards kunnen worden gekocht in de Bungie Store.