Destiny 2: Beyond Light vanaf vandaag beschikbaar

Bungie lanceert nieuwe uitbreiding en kondigt het volgende hoofdstuk in het Destiny-universum aan

Dinsdag 10 november 2020 – Destiny 2: Beyond Light is vanaf vandaag beschikbaar. Het is de eerste van drie uitbreidingen in het nieuwe Destiny 2-tijdperk. Naast de lancering van de nieuwe uitbreiding, begint er ook een nieuw seizoen genaamd Season of the Hunt. De story campaign van Season of the Hunt begint op 17 November.

Zowel Season of the Hunt als Beyond Light zetten het spannende verhaal over Guardians en hun langdurende strijd om de mensheid te redden voort. In Beyond Light ontdekken Guardians het mysterieuze Europa. Ze trekken ten strijde tegen Eramis, de Fallen Kell of Darkness, die vastberaden is de nieuwe kracht Stasis te gebruiken om haar snode plannen voort te kunnen zetten. Ondertussen nemen Guardians in Season of the Hunt deel aan spannende Wrathborn Hunt evenementen waarin ze vechten tegen de Hive God of War, Xivu Arath.

Deep Stone Crypt raid
De lancering van Beyond Light betekent ook een nieuwe raid, een van Destiny’s meest ambitieuze activiteiten waarin zes ervaren Guardians goed moeten samenwerken. De Deep Stone Crypt raid lanceert op 21 november voor iedereen in het bezit van Beyond Light. De raid speelt zich af in het ijzige landschap van Europa. Met de start van de raid barst ook de competitie los om als eerste de raid te voltooien. Het zeskoppige fireteam schrijft niet alleen geschiedenis door als eerste de raid te voltooien, maar ontvangt ook eeuwige roem en title belts. Bungie maakt in de dagen na de lancering bekend wie er heeft gewonnen middels een officiële aankondiging.

Next-gen 
Destiny 2 komt naar zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X|S. Aankopen van Destiny 2: Beyond Light op Xbox One worden gratis omgezet naar Xbox Series X|S via Smart Delivery (Beyond Light is samen met eerdere uitbreidingen Shadowkeep en Forsaken ook beschikbaar als onderdeel van Xbox Game Pass). Aankopen op PlayStation 4 worden gratis omgezet naar PlayStation 5.

Destiny 2-spelers kunnen direct genieten van de voordelen die de next-generation-consoles bieden, inclusief snellere laadtijden en cross-generation play. De next-generation-optimized versie van Destiny 2 lanceert op 8 december en bevat onder andere 4K resolutie (Xbox Series X en PlayStation 5), 60 fps, field of view slider en meer (Xbox Series X|S en PlayStation 5).

Destiny 2: Beyond Light
Er is een nieuwe kracht ontstaan uit het eeuwenoude Pyramid schip boven Europa. In Destiny 2: Beyond Light verkennen Guardians een veranderd universum met een nieuwe bestemming, nieuwe avonturen en zelfs nieuwe krachten!

 • Verken Europa: Jupiters bevroren maan, Europa, is een uitgestrekt bevroren landschap vol avontuur en mysterie. Guardians moeten stormen overwinnen, de Golden Age Braytech faciliteit infiltreren en geheimen blootleggen die diep onder het eeuwenoude ijs verborgen liggen.
 • Gebruik de duisternis: Stasis is een nieuw onderdeel van Beyond Light. Het is de eerste nieuwe elementaire kracht in Destiny sinds de originele game uit is gekomen. Spelers kunnen het verloop van de strijd beïnvloeden met het gebruik van Stasis door krachtige skills te gebruiken zoals bijvoorbeeld het bevriezen en versplinteren van vijanden.
 • The Rise of Eramis: De gefragmenteerde huizen van de Fallen hebben een nieuw rijk opgericht op Europa. ze hebben zich verenigd onder de banner van de Fallen Kell of Darkness, Eramis. Vastbesloten om de glorie van haar volk te herstellen, heeft Eramis ontdekt dat Stasis het middel is om haar doelen te bereiken.
 • Deep Stone Crypt Raid: Guardians zullen hun vaardigheden en teamwork testen in deze nieuwe zespersoons raid waar glorieuze beloningen wachten. De Deep Stone Crypt raid is beschikbaar voor eigenaars van Beyond Light op 21 november waarin ze kunnen strijden om de titel voor het eerste fireteam dat de raid voltooid.
 • Nieuwe Onboarding Experience: Verken de vernieuwde Cosmodrome in een speciale ervaring die is ontworpen om nieuwe spelers te introduceren in de opwindende wereld van Destiny 2.

Spelers kunnen Destiny 2: Beyond Light nu aanschaffen om direct toegang te krijgen tot de Exotic Ghost Shell, Legendary emblem en bonus items! Spelers met de Digital Deluxe ontvangen ook direct toegang tot de nieuwe Exoctic Freeze Tag emote. Destiny 2: Beyond Light is nu beschikbaar voor Xbox, PlayStation, Steam, and Stadia.

Destiny 2: Beyond Light Digital Deluxe Edition
De Destiny 2: Beyond Light Digital Deluxe Edition is beschikbaar op alle platformen:

 • Destiny 2: Beyond Light  + vier seizoenen
 • Met pre-order: Exotic Rimed Ghost Shell en Legendary Emblem
 • Freeze Tag Exotic Emote
 • No Time to Explain Exotic Pulse Rifle met Exotic Catalyst en Ornament
 • Any Other Sky Exotic Sparrow

Meer informatie vind je op: destinythegame.com/beyondlight

Season of the Hunt
Spelers kunnen gelijk Season Ranks verdienen wanneer het nieuwe seizoen van Destiny begint op 10 november. De Season of the Hunt story campaign begint op 17 november. In dit seizoen doet Xivu Arath, de Hive God of War, er alles aan om krachtiger te worden. Wanneer ze niet in bedwang wordt gehouden, is ze een bedreiging voor het complete zonnestelsel.

 • Wrathborn Hunts: Hive shrines verschijnen in het hele stelsel. Bouw en upgrade je Lure om Xivu Araths’ lieutenanten hun schuilplaatsen uit te lokken. Val je prooi aan en daag de Hive God uit.
 • Hawkmoon Exotic Quest: Eén van de favoriete Hand Cannons van Destiny 1 keert terug.
 • The Dawning: Een tijd om vrolijkheid door de kosmos te verspreiden met het jaarlijkse winterfestival met gebakken lekkernijen en vrolijke beloningen. The Dawning begint op 15 december.
 • Nieuwe Artifact & Season Ranks: The Fang of Xivu Arath krijgt nieuwe customize-mogelijkheden en power upgrades voor Guardians. Zowel season pass houders als gratis spelers kunnen beloningen vrijspelen door simpelweg te spelen en hun rang te verhogen.
 • Nieuwe Bungie Rewards: Spelers zijn in staat om de nieuwe Seal, Grimoire en een aankoop voor Hawkmoon vrij te spelen.

Destiny 2 is gratis te spelen en bevat veel nieuwe features die gelanceerd worden met Season of the Hunt. Season Pass houders hebben toegang tot alle activiteiten met extra premium beloningen en content die direct is vrijgespeeld:

 • Nieuwe wekelijkse missie
 • Nieuwe Exotic weapon quest: Hawkmoon
 • Direct vrijgespeelde Exotic shotgun: Duality
 • Direct vrijgestelde  seizoens armor sets voor elke klasse
 • Bonus XP en meer

Een Destiny 2 Season Pass kan in de game gekocht worden voor 1000 zilver. Spelers kunnen de Season of the Hunt zilveren bundel aanschaffen en ontvangen dan de ‘My Poor Friend’ legendarische emote samen met 1,700 zilver (1,000 + 700 bonus zilver). Deze kunnen ze gebruiken voor de aanschaf van Season of The Hunt cosmetics en meer!

Meer informatie over Season of The hunt en de gratis versie van Destiny 2 vind je op: destinythegame.com