DEEP SILVER & VOLITION KOMEN MET ULTIMATE CUSTOMIZATION SHOWCASE VOOR SAINTS ROW

Ultieme aanpassingsmogelijkheden in alle glorie onthuld op 20 april

Publisher Deep Silver en ontwikkelaar Volition onthullen op 20 april 2022 alle details over Saints Row’s ultieme aanpassingsmogelijkheden, tijdens een verbluffende première met een trailer, interviews en insider-informatie.

De uitgebreide showcase wordt gepresenteerd door actrice en host Mica Burton die gezelschap krijgt van verschillende Volition-ontwikkelaars. De uitzending is op 20 april vanaf 21 uur te volgen op Deep Silvers Twitch-kanaal www.twitch.tv/deepsilver en YouTube-kanaal www.youtube.com/deepsilverofficial.

Tijdens de showcase worden fans en nieuwkomers getrakteerd op een gloednieuwe trailer die volledig draait om de aanpassingsmogelijkheden waar spelers op allerlei manieren gebruik van kunnen maken. Het idee dat je in Saints Row op vele geweldige manieren je eigen baas kunt zijn komt hiermee als nooit eerder tot leven. De video toont de ongekende breedte en diepgang van de aanpassingsopties die Volitions voor deze titel heeft verwezenlijkt.

Saints Row verplaatst spelers naar de fictieve, levendige stad Santo Ileso en is een complete reboot van de serie, met alle actie, misdaad en humor die je van een Saints Row-game mag verwachten. De uitgebreide ‘customization suite’ is de krachtigste toolset die Volition ooit maakte en biedt verregaande mogelijkheden om vrijwel alles wat je wilt op bizarre of ambitieuze manieren aan te passen. Hoe jij als Baas eruitziet terwijl je onderwereld van de stad overneemt, bepaal je helemaal zelf.

Volition heeft de grenzen van genders verwijderd – je kunt alles op iedereen gebruiken, zonder regels en beperkingen. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van een waanzinnige hoeveelheid opties voor voertuigen en aanpassingsmogelijkheden voor wapens. In Saints Row staat keuzevrijheid voor spelers altijd voorop.

Saints Row verschijnt op 23 augustus 2022 voor Xbox One en Xbox Series X|S, de alles-in-een games-en-entertainmentsystemen van Microsoft, de PlayStation® 4 en de PlayStation® 5 computerentertainmentsystemen en op Epic Games Store voor pc.

Spelers kunnen de game pre-orderen via Microsoft Store, PlayStation Store, Epic Games Store, game-winkels en de officiële Saints Row-website: SaintsRow.com/preorder

Ga voor meer informatie over Saints Row naar de website SaintsRow.com, volg ons op Twitter en Instagram via @SaintsRow en op Facebook via Facebook.com/SaintsRow.