De Sims 4 Middelbare School is nu verkrijgbaar

Donderdag 28 juli 2022 – De les kan beginnen! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag De Sims 4 Middelbare School uitgebracht voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Met deze nieuwe Expansion Pack kunnen Simmers zich een weg banen door de chaos die komt kijken bij een middelbare school. Dit doen ze door te leren, groeien, kattenkwaad uit te halen en hun identiteit te ontdekken.

Er valt heel wat te doen voorafgaand aan de diploma-uitreiking, zoals huiswerk maken en deelnemen aan naschoolse activiteiten, een date vinden voor het bal, modetops en -flops verkennen, of chillen bij de plaatselijke bubbelthee- en kringloopwinkel TheeKring.

Naast het beleven van de achtbaan van puberteit kunnen Sims het welvarende stadje Copperdale verkennen, waar klasgenoten en faculteitsleden van de middelbare school wonen, en avonturen beleven om erachter te komen wie ze echt zijn.

De Sims 4 heeft ook samengewerkt met communityleden MsGryphix, freezerbunnyx en JOL1990 om een kringloopwinkel/bubbeltheezaak, bibliotheek en het gigantische huis van de rector te creëren, zodat Simmers alle gelegenheid krijgen om op verkenning uit te gaan in deze nieuwe buurt.

Voor deze Expansion Pack heeft De Sims ook samengewerkt met de vintage kleding-app Depop, waar de jongere generatie op ontdekkingreis gaat naar unieke items. Mode is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van zelfexpressie in De Sims en de samenwerking breidt de collectie van het spel uit met diverse stijlen. Tieners kunnen hierdoor hun eigen stijl creëren, in-game kledingstukken kopen die ontworpen zijn door echte Depop-verkopers, en Simdollars verdienen door outfits te verkopen via de nieuwe in-game app Trendi – en ondertussen een ‘Simfluencer’ worden!

Kom hier meer te weten over De Sims 4 Middelbare School. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.